Otkup Automobila Beograd

Jedna od usluga koju je naša agencija uvrstila u svoj asortiman zove se otkup kombi vozila, polovnih i starih kombija bilo koje marke, modela, dimenzija, kapaciteta, nosivosti, i slično. Vršimo otkup polovnih kombija, koji vama više nisu potrebni pa želite da ih prodate.

Mi smo pravi kupci za vas, jer jedino kod nas možete biti sigurni da ćete dobiti najpovoljniju cenu na tržištu.

Pratimo trendove, idemo u korak sa vremenom i trudimo se da našim klijentima uvek izađemo u susret.

S tim u vezi, nudimo vam mogućnost besplatne procene vrednosti vašeg kombija, da biste na početku znali koliko novca za njega možete da dobijete.

Isplatu vršimo odmah po uspostavljanju dogovora o otkupu, tako da nećete dugo čekati vaš novac.

Radimo otkup svih modela kombi vozila:

Chevrolet, Citroen, Daewoo, Dacia, Fiat, Ford, GAZ, Hyundai, IMV, Isuzu, Iveco, Kia, Man, Mazda, Mercedes Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Pinzgauer, Peugeot, Piaggio, Renault, Seat, Škoda, Suzuki, TAM, Toyota, Volkswagen, Zastava, i ostalih modela kombija, bez obzira na kapacitet i nosivost.

S obzirom da smo otvoreni svakoga dana u nedelji, možete nas pozvati odmah, da pošaljemo ovlašćenog procenitelja na teren i započnemo sa poslovanjem.

Cenu koju možete dobiti kod nas za otkup polovnih kombi vozila nećete nigde naći, tako da možete da budete sigurni da ste na pravom mestu i da sa pravim partnerom započinjete biznis.

Sve prateće zadatke u vezi sa otkupom kombija rešavamo u hodu i veoma brzo, jer smo uhodan tim koji zajedno posluje godinama.

Ukoliko se odlučite za nas nećete pogrešiti, jer ćete već nakon nekoliko trenutaka uočiti našu ozbiljnost i profesionalnost.

Nama je cilj da imamo zadovoljne kupce, koji će biti naša najbolja reputacija na domaćem tržištu, jer želimo da sarađujemo sa vama godinama, da vam uvek budemo na raspolaganju.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *