Otkup Automobila Beograd

Otkup vozila je rešenje ukoliko posedujete vozilo bilo koje vrste koje želite da prodate i za njega dobijete najbolju moguću cenu, možete slobodno nas pozvati, mi sve to možemo da vam omogućimo.

Otkup vozila obavljamo veoma profesionalno i brzo, tako da prođe vrlo kratak vremenski period od našeg prvog kontakta da isplate novca za otkupljeno vozilo.

Trudimo se da ubrzamo i maksimalno skratimo celu proceduru, kako ne biste imali nikakvih briga ni dodatnih troškova, jer nama je cilj da budete zadovoljni uspostavljenom saradnjom.

Naša agencija radi otkup polovnih vozila kao i otkup novih vozila tako da nam se svakako možete obratiti u oba slučaja. Takođe nije nam bitno da li je u pitanju otkup vozila u Beogradu ili u nekom drugom mestu jer ćemo bez obzira na geografsku lokaciju uraditi otkup automobila i vozila u Srbiji ma gde se vi i vaše vozilo nalazili.

Vršimo otkup vozila bilo kog tipa, bez obzira da li su u pitanju automobili, motori, kombi vozila, i slično, nevezano za to koliko vaše vozilo ima točkova, godina i pređenih kilometara, nije bitno koja je marka i tip vozila, mi smo kupci za sve, šta god da imate u ponudi, pozovite nas da se dogovorimo.

otkup-vozila

Pored otkupa vaših vozila, možemo da vam obezbedimo i stručnu pomoć u vezi pripreme, popunjavanja i podnošenja sve neophodne dokumentacije kako bi se otkup vozila priveo kraju.

Ne morate vi da jurite od šaltera do šaltera, kako biste jedan papir overili, prepustite sve to nama i videćete da prodaja vašeg vozila ne mora biti komplikovana.

Kada uspostavimo prvi kontakt, dogovaramo se sa vama kada bi vam bilo najzgodnije da pošaljemo naše procenitelje kako bi utvrdili trenutnu vrednost vašeg vozila, da možemo da napravimo neki zajednički dogovor.

Kad se dogovorimo oko svih detalja kupo-prodaje i kada potpišemo ugovor, istog trenutka dobijate vaš novac i budite ubeđeni da će to biti najveća svota koju biste mogli da dobijete u današnjim uslovima, jer sigurno nudimo najpovoljnije uslove otkupa.

Kada otkupimo vaše vozilo, tada sve vaše brige u vezi njega prestaju, jer mi organizujemo besplatan prevoz vašeg vozila do naših prostorija, tako da kad nam predate ključeve vi ste se rešili vašeg starog vozila i možete da planirate trošenje novca.

Svaki dogovor je moguć, trudimo se da svim našim klijentima izađemo u susret koliko god je to moguće i da izgradimo jedan čvrst, lojalan odnos jer nam je želja da sa svim našim klijentima sarađujemo godinama.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *