Otkup Automobila Beograd

Otkup automobila Mitsubishi – Ovo je šesti po veličini japanski proizvođač automobila, koji posluje više od jednog veka praveći različite modele automobila. Mi izvršavamo otkup Mitsubishi vozila. Zaštitni znak ove kompanije jesu tri dijamanta. Kompanija je pre skoro jednog veka počela sa proizvodnjom automobila, koji su našli svoje mesto u velikom broju domova od tada.

Danas ova kompanija posluje na svim svetskim tržištima, obezbeđujući različite kategorije automobila svim korisnicima ove marke vozila.

Kompanija je u svetskim razmerama poznata po proizvodnji lepih i kvalitetnih automobila, pri čemu integrisana proizvodnja kompanije Mitsubishi omogućava da pod svojom kontrolom drži veliki segmen proizvodne delatnosti, od najmanjeg dela do konačnog automobila.

Nama je svejedno koji model Mitsubishi automobila vi posedujete, mi radimo otkup svih mogućih modela i tipova automobila ovog proiuvođača.

Nudimo najpovoljnije cene na tržištu, brojne prateće usluge i najbolje dogovore u vezi sa otkupom vaših automobila i drugih vozila.

Mitsubishi Carisma je veliki, porodični automobil koji je proizvođač prilagodio evropskom tržištu. Korisnici se slažu da nema posebno harizmatičan dizajn, ali je veoma pouzdan i kvalitetan automobil, što obezbeđuje da uvek ima kupaca za njega.

Mitsubishi Lancer mnogi stručnjaci ocenjuju kao sposoban automobil, koji može da vam obezbedi potpuno novi doživljaj vožnje. Proizvodi se u nekoliko verzija, pri čemu postoje i sportske varijacije ovog automobila.

Mitsubishi Outlander je vrsta terenca koji Mitsubishi proizvodi, odlikuje ga vrlo prostrana unutrašnjost i velika snaga motora, pa može biti vrlo koristan za vožnju po različitim vrstama puteva i različitim terenima.

Mitsubishi ASX je klasičan japanski model SUV automobila, odličnih vizuelnih i tehničkih karakteristika, koji se prodaje globalno.

Mitsubishi Colt je uvek dobar izbor kada je reč o Mitsubishi modelima automobila. Već decenijama opstaje na tržištu, prodat je u milionima primeraka, a njegov jednostavan i zanimljiv dizajn i dalje privlači veliku pažnju korisnika.

I svaki ostali Mitsubishi model automobila može biti predmet našeg ugovora o otkupu, tako da se možete javiti ukoliko imate u svojoj garaži i neki od sledećih Mitsubishi modela: 3000GT, ASX, Eclipse, Endeavor, Galant, Grandis, L200, L300, Montero, Pajero, PajeroPinin, Space Gear, Space Runner, Space Star, Space Wagon.