Otkup Automobila Beograd

Otkup automobila Citroen istovremeno kao i otkup Citroenovih vozila u Beogradu i Srbiji po odličnim uslovima radimo brzo i profesionalno. Otkup vozila Citroen je veoma zastupljen na našim prostorima jer Citroene vozi veliki broj građana Beograda i Srbije.

Francuzi su uvek bili poznati po izradi dobrih automobila, čijim ćete kvalitetom i performansama biti zadovoljni. Proizvođač automobila Citroen ima skoro vekovnu tradiciju proizvodnje velikog broja automobila, koji su namenjeni različitim tržištima.

Iz ove fabrike izlaze automobili koji su pristupačni, dobrih tehničkih karakteristika, a korisnici koji su ih vozili ističu da su zadovoljni njegovim karakteristikama i izgledom, jer se mogu uklopiti u svaki stil života.

Ukoliko i vi volite ovu marku automobila i imate bar jedan model u svojoj garaži, ovom prilikom vas obaveštavamo da naša agencija vrši otkup svih Citroen automobila, tako da nam se možete obratiti ukoliko se javi potreba za ovom uslugom.

Vršimo otkup svih modela, bez obzira na starost, pređene kilometre, odlike i specifičnosti automobila. Pri tome, dajemo najbolje ponude i isplatu vršimo odmah po realizaciji dogovora.

Citroen C1 je automobil manjih dimenzija, posebno pogodan za velike gradske gužve i problem parkiranja. Jednostavan za upravljanje i snalaženje u saobraćaju.

Citroen C2 posebno je popularan među mlađom generacijom, jer pruža veliku udobnost u vožnji, pravu zabavu i odličan dizajn, u skladu sa modernim trendovima.

Citroen C3 spada u kategoriju supermini automobila, i jedan je od najpoznatijih ovog francuskog proizvođača, vrlo pogodan za gradsku vožnju.

Citroen C4 je model automobila vrlo inovativnog dizajna, koji se posebno ističe činjenicom da ne zahteva veliku potrošnju goriva u gradskoj vožnji, a posebno na otvorenom putu.

Citroen C5 jeste model automobila ovog francuskog proizvođača koji je vrlo udoban za vožnju, posebno ukoliko planirate neko duže putovanje. Ovi modeli automobila mogu se na tržištu naći vrlo povoljno, polovni i u odličnom stanju.

Citroen C6 jeste jedan od luksuznijih modela ova marke, koji je simbol prefinjenosti i elegancije, pa ne čudi što se posedovanje ovog automobila smatra prestižom.

Citroen C8 vrlo prostran i komforan automobil ovog proizvođača, odličnih tehničkih karakteristika i vrlo privlačne, oble linije.

Osim navedenih, naša agencija vrši otkup Citroenovih vozila sledećih modela: Ami, AX, Berlingo, BX, C-ELYSEE, C6, C8, C15, C-Crosser, CX, Dyane, DS, DS3, DS5, Evasion, GS, GSA, Jumpy, Saxo,Visa, Xantia, XM, Xsara, ZX, 2CV.