Otkup Automobila Beograd

Otkup Lexus automobila, Lexus je još jedan u nizu japanskih proizvođača automobila, koji je danas zapravo ogranak kompanije Tojota. Osnovan je 1989-te godine, a danas posluje u preko 70 zemalja sveta. Ono što odlikuje modele ove kompanije jesu zapravo skupi materijali izrade, vrhunska tehnologija koja se primenjuje i ugrađena je u automobile, kao i vrlo sofisticirani dizajn. Iz tog razloga automobili ove kompanije spadaju u premijum kategoriju vozila.

Vršimo otkup polovnih automobila Lexus svih godišta vrsta tipova i marki bez obzira na trenutno stanje auta. Možete nas kontaktirati za otkup automobila Lexus kada god poželite.

Od modela ove kompanije mogu se naći neki od sledećih: Lexus CT, Lexus IS, Lexus HS, Lexus ES, Lexus GS, Lexus LS, Lexus RC, Lexus NX, Lexus RX, Lexus GX, Lexus LX, i drugi.
Lexus LS 400 je bio prvi model koji je kompanija proizvela. Ono što je specifično jeste to da je proizvodnja usledila nakon 6 godina istraživanja i razvoja, da je uloženo milijardu dolara u izradu ovog modela.

Ono što je bio prioritet u tom periodu jeste da se tržištu pruži brži, lakši, tiši automobil od onih koji su u ponudi konkurenata, a da bude ekonomičniji. Prvih godina kada je kompanija započela sa proizvodnjom ovog modela on je bio najprodavaniji luksuzni automobil. Posle nekoliko godina, kompanija je tržištu ponudila i drugačije verzije ovog modela automobila – SC kupe i ES300 limuzinu.

Mi radimo otkup Lexus vozila, vrlo rado možemo da dođemo na vašu adresu, besplatna procena vozila neće vas ništa koštati ukoliko niste raspoloženi da vam se uradi otkup Lexus auta.

Lexus CT je vrsta hibridnog automobila, koji se u kompaniji proizvodi od 2011-te godine. U pitanju je hečbek sa petoro vrata. Ugrađuje se benzinski motor zapremine 1,8L. Smatra se da je ovaj model na prvom mestu u kategoriji luksuzni hibridni automobil na svetu. Odlikuje ga niska potrošnja goriva, kao i niska emisija štetnih gasova. Menjač je automatik. Odlikuje ga vrlo elegantan dizajn, odmeren, a kombinovanje dva motora (električni i benzinski) moguće je uz primenu specijalne vrste menjača.

Za otkup vozila Lexus i nije baš vozilo za koje se može reći da se često otkupljuje pa je najbolje da nas za otkup polovnih vozila Lexus kontaktirate radi dogovora o besplatnoj proceni vozila.

Lexus NX je terenac u ponudi kompanije, koji se proizvodi od 2014-te godine. U pitanju je SUV automobil sa petoro vrata. Može imati benzinski motor 2,0L i hibridni 2,5L zapremine. U pitanju je automatik.

Ono što je za njega karakteristično je velika maska hladnjaka, dnevna LED svetla, koja su raspoređena u obliku slova L, zatim turbo benzinski motor, koji uz postojanje hibridnog motora, omogućava optimalnu potrošnju goriva.

Lexus GS je automobil više srednje klase, koji se proizvodi od 1991-e godine. Trenutno se proizvodi četvrta generacija ovog modela kompanije. U pitanju je sedan verzija sa četvoro vrata. Ima pogon na sva četiri točka, i takođe može biti hibridni model. U ponudi je više vrsta motora, zapremine od 2,0L do 5,0L. Menjač je automatik, koji može imati od 6 do 8 brzina.
Lexus LS je model visoke klase automobila. Proizvodi se od 1989-e godine, a trenutno je u opticaju peta generacija ovog modela. Vrlo je prepoznatljiv model, koji ima motor zapremine 3,5L. Automatski menjač ima 10 brzina.

Može se naći u verzijama LS 500, LS 500 F-sport, LS500h.