Otkup Automobila Beograd

Otkup Automobila Šabac – Obavezno nam se javite ukoliko ispunjavate dva osnovna uslova – živite u Šapcu i imate novi auto ili polovni automobil za prodaju. Mi obavljamo otkup vašeg automobila na područiju grada Šapca i bliže okoline, tako da nas možete kontaktirati ukoliko ste raspoloženi za saradnju.

Vršimo otkup polovnih automobila u Šapcu bez obzira na vrstu, tip i marku automobila, njegovo godište i pređenu kilometražu, nevezano za stanje u kome se nalazi, kupujemo bukvalno sve.

Proverite sve ostale kupce, raspitajte se o našem poslovanju i sami ćete uvideti da vam jedino mi možemo ponuditi najpovoljnije uslove kupo-prodaje, jer je nama u interesu da u vama imamo zadovoljnog poslovnog partnera, kako bismo dugoročno mogli da sarađujemo i da ostvarimo uspešan kontakt.

Bez obzira u kom delu Šapca i okoline živite, nakon vašeg poziva dolazimo na vašu kućnu adresu, kako bi naši stručnjaci obavili procenu vrednosti vašeg automobila, jer je to početna osnova od koje krećemo pregovore.

Ne brinite, nama je cilj da vi za vaš automobil dobijete maksimalno korektnu cenu, u skladu sa trendovima na tržištu i tražnjom koja postoji za automobilom koji vi posedujete.

Želimo da i dalje sarađujemo sa vama, da nas preporučite vašim prijateljima i poznanicima, tako da se trudimo da obezbedimo najbolje uslove koje danas možete naći.

Radimo i otkup svih drugih vrsta vozila u okolini Šapca, tako da ukoliko raspolažete bilo kojim motornim vozilom obavezno nas pozovite, sa nama je dogovor uvek moguć i uvek u vašu korist.

Sve prateće aktivnosti u vezi sa otkupom automobila i vozila obavljamo mi, tako da vi nećete imati baš nijednu brigu u vezi sa prodajom.

Šabac nije veliki grad, ne dozvolite da stari automobili i vozila prave gužvu u saobraćaju, u garažama, u dvorištima.

Svaki automobil ili vozilo koje vam više ne odgovara, sigurno ima svog kupca – nas. Zato nemojte gubiti vreme ni novac pokušavajući sami bezuspešno da prodate svoj automobil, kontaktirajte nas i budite sigurni da ćete svoj automobil i vozilo prodati u najbržem roku. Ne verujte nam na reč, pozovite i proverite.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *