Otkup Automobila Beograd

Otkup automobila Lada – I Rusija ima svog predstavnika u trci za osvajanje svetskog automobilskog tržišta. Lada je jedan od najpoznatijih proizvođača automobila i vozila, posebno na ovim prostorima, jer se veliki broj naših sugrađana odlučivao za kupovinu baš ovog automobila.

Ovaj proizvođač godišnje proda i po nekoliko stotina hiljada Lada automobila, jer ih karakteriše ekonomičnost, povoljna cena i mali troškovi održavanja.

Pogodni su za sva tržišta i vrlo lako mogu naći svog kupca. Vrlo su izdržljivi automobili, pouzdani u vožnji i jednostavni za održavanje. A ono što je najbitnije, rezervnih delova ima svuda, pa ne morate brinuti šta ćete raditi za slučaj da vašem automobilu bude potreban servis.

Ovaj ruski proizvođač automobila fokusirao se na proizvodnju modela koji mogu biti univerzalno dostupni, bez nekih posebnih inovativnih detalja i dodatne opreme, pa iz tog razloga mogu da obezbede vrlo povoljne cene ovih modela.

Sistem proizvodnje je podešen tako da se svakodnevno sa proizvodne trake ove fabrike može odvesti veliki broj automobila, namenjenih različitim tržištima.

Ako ste vlasnik nekog Lada automobila koji sada želite prodati, naša agencija u tome može da vam pomogne.

Nudimo vam povoljne uslove otkupa Lada automobila, kako bismo vam obezbedili početni kapital za neka druga ulaganja.

Obezbeđujemo vam besplatnu procenu vrednosti vašeg automobila, profesionalnu uslugu i najbolju ponudu, tako da verujemo da ćete biti zadovoljni saradnjom sa nama.

Lada Samara je vrlo poznat automobil na domaćem tržištu, jer se prethodnih godina veliki broj naših sugrađana vrlo rado odlučivao da nabavi svoj primerak ovog automobila. Ruski automobil zadovoljavajućih karakteristika i solidnih performansi.

Lada Niva je specifičan model ruskog terenskog vozila, ali se može kvalifikovati i kao putničko vozilo i vrlo je pogodan za vožnju po različitim kategorijama puteva.

Lada Kalina je sedan model sa četvoro vrata koji nije baš toliko zastupljen kod nas, ali je ovaj model vrlo jeftin i povoljan, a jednostavan za održavanje, pa se očekuje u narednom periodu veća ekspanzija na svetskim tržištima.

Lada Riva se navodi često kao treći najprodavaniji automobil u ukupnoj svetskoj automobilskoj industriji.

Osim svih ovih modela, mi od vas možemo da otkupimo i sve ostale Ladine automobile, sa oznakama 110, 111, 112, 1200, 1300, 1500, 1600, 2103, 2104, 2105, 2107.