Otkup Automobila Beograd

Otkup automobila Nisan – I ovo je japanski proizvođač automobila, koji godišnje proizvodi preko 4,8 miliona automobila, čime je postao drugi veliki proizvođač automobila u Japanu. Mi radimo otkup Nissan vozila.

Ovaj proizvođač fokusiran je na proizvodnju luksuznih modela automobila, a njegov najpoznatiji brend je Infiniti.

Ono što je specifično kod ovog proizvođača jeste činjenica da se ime Nissan različito izgovara na različitim tržištima (na primer, u Japanu, SAD-u i Velikoj Britaniji).

A zanimljivost je da se Nissanovi motori već godinama nalaze na listi najboljih motora, u svetskim okvirima.

Značajan segment proizvodnje ovog proizvođača čine i sportski automobili, ali i automobili koji pripadaju kategoriji terenskih vozila.

Od početka našeg poslovanja, naša agencija se bavila otkupom svih modela Nissan vozila, bez obzira na tip vozila, ili njegove druge karakteristike.

Zato nam je svejedno koji model Nissan vozila imate, mi možemo da ih od vas otkupimo sve, i to po veoma povoljnim uslovima. Nudimo vam besplatnu procenu vrednosti vozila, odlične uslove otkupa i isplatu odmah po realizaciji dogovora.

Nissan Qashqai je automobil koji ostavlja odličan utisak gde god da se pojavi. Unapređenja njegovih proporcija i stilski detalji u svakoj novoj verziji omogućili su da se ovaj automobil danas prodaje u milionskim primercima.

Nissan Maxima je automobil koji je poslednjih godina drastično promenio svoj stil, pa je njegova unutrašnjost sada vrlo luksuzna i opravdava kategoriju prave limuzine u punoj veličini.

Nissan Juke je automobil vrlo neobičnog izgleda, totalno atipični predstavnik ovog proizvođača automobila.

Uglavnom targetira mlađu populaciju, a ima vrlo dobre karakteristike i osobine kojima se ne može pohvaliti svaki terenac.

Paket dodatne opreme čini da ovaj automobil bude odličan izbor za veliki broj korisnika.

Nissan Pathfinder je automobil robusnog izgleda, sa skoro sportskim karakteristikama, a vrlo je pogodan za vožnju po takozvanim off road putevima, koji nisu u potpunosti trasirani.

Osim ovih automobila, i sve ostale modele Nissan proizvođača otkupljuje naša agencija: 100NX, 200SX, 300ZX, 350Z, 370Z, Alemra, AlmeraTino, Bluebird, Kubistar, Micra, Maurano, Navara, Note, Pathfinder, Patrol, Praire, Primera, Qashqai +2, Serena, Sonny, Terrano, Tiida, Xterra, X-trail.