Otkup Automobila Beograd

Otkup automobila Kia – KIA Motors je korejska fabrika koja je osnovana 40-ih godina prošlog veka, sa ciljem da proizvodi bicikle za domaće tržište. Moćete nas kontaktirati za otkup Kia vozila kada poželite.

Trideset godina kasnije ustanovljeno je da postoji dobar potencijal fabrike u automobilskoj industriji, pa se počinje sa proizvodnjom prvih vozila.

Danas ovaj proizvođač u mnogim zemljama širom sveta ima svoje fabrike, u kojima proizvodi veliki broj modela automobila, koji su pre svega namenjeni onima koji su mladalačkog duha.

Godišnja proizvodnja od preko 2,5 miliona vozila, raspoređuje se na brojna svetska tržišta, u preko 170 zemalja sveta.

Moderan dizajn i dobar kvalitet jeste ono što modele KIA proizvođača svrstava u kategoriju značajnih proizvođača automobila na današnjem globalnom tržištu i čini da ima veliki broj korisnika širom sveta.

KIA modeli su našoj agenciji od samog početka bili interesantni, zato možemo da vam ponudimo najbolje uslove otkupa ovih automobila na našem tržištu.

Sastavni deo naše usluge jeste besplatna procena vrednosti vašeg automobila, a po potrebi možemo vam obezbediti i ostale usluge iz našeg asortimana, po vrlo povoljnim uslovima.

KIA Rio je vrlo inovativan model ovog proizvođača automobila, koji je naišao na pozitivne reakcije gde god se pojavio.

Naprednija je verzija automobila u poređenju sa svim prethodnim, unapređen je kvalitet izrade, a automobil je dobio vrlo lep dizajn, koji mnogi ističu kao agresivan i sportski izgled
KIA Cee’d karakterišu kao automobil koji je namenjen za velika putovanja, velike šopinge, ali i brojne avanture u gradskoj vožnji.

Vrlo je prostran automobil, sa unapređenom verzijom motora, koji mu obezbeđuje značajnu snagu u vožnji i na različitim terenima.

KIA Cerato je model koji je napravljen kako bi se zadovoljili ukusi evropskih korisnika, nema visoku cenu, ekonomičan je u potrošnji, a oprema koju poseduje sasvim je dovoljna da obezbedi užitak u vožnji.

I svi ostali KIA modeli mogu biti predmet dogovora, stoga se možete javiti na bilo koji naš broj telefona, ako želite da prodate svoj automobil.

U obzir dolaze i svi sledeći KIA modeli automobila: Carens, Carnival, Cee’dsw, Clarus, Joice, Magentis, Picanto, Pride, Pro_cee’d, Rocsta, Sephia, Shuma, Sorento, Soul, Spectra, Sportage, Venga.