Otkup Automobila Beograd

Otkup polovnih vozila popularni polovnjaci ovim putem sve naše drage klijente želimo da obavestimo da se nalaze na stranici jedne od najboljih agencija u Srbiji za otkup polovnjaka svih marki i vrsta polovnih motornih vozila.

Ukoliko imate vozilo koje želite da prodate, verujemo da smo mi prava adresa za vas, jer samo mi možemo da vam obezbedimo povoljne uslove na tržištu, maksimalnu cenu i minimalni napor koji uz to ide.

Vršimo otkup svih polovnjaka, bez obzira na vrstu vozila koja je u pitanju, nevezano za model ili marku, nije nam bitno godište, broj pređenih kilometara i trenutno stanje u kome se vaše vozilo nalazi, kapaciteti i nosivosti su totalno irelevantni, mi kupujemo praktično sve.

Možemo vam ponuditi usluge otkupa automobila, kombija, kamiona, starih i havarisanih automobila, old tajmera, vozila za otpad i slično, što znači da mi praktično kupujemo sve ono što vi nudite.

Možemo i da vam obezbedimo, ukoliko ste zainteresovani, i besplatnu procenu vrednosti vašeg vozila.

Svi detalji oko zaključenja posla su naša briga, vaše je samo da spremite ključeve i predate ih nama, sve ostalo mi završavamo.

Naše osoblje se ovim poslom bavi već toliko dugo, tako da praktično zatvorenih očiju mogu da pripreme sve što vam treba da se otkup završi u najkraćem roku.

Isplatu vršimo odmah po dogovoru, tako da na vaš novac nećete čekati uopšte, odmah ga dobijate na ruke ili račun, u zavisnosti od dogovora.

Naša agencija zbog vas radi svih sedam dana u nedelji, jer nikad ne znamo kada ćemo vam biti potrebni.

Trudimo se da uvek budemo tu za naše klijente, da naša usluga otkupa polovnih vozila bude uvek najbolja i najtraženija na tržištu, jer jedino tako možemo da se odužimo našim vernim klijentima, koji su ujedno i naša najbolja reklama.

Sve detaljne informacije možete dobiti na našim kontakt telefonima, tako da ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu, pozovite nas, rado ćemo vam pomoći da je rešite.

Mi postojimo samo zbog vas i vaših polovnih vozila koja će uskoro, nadamo se, preći u naše vlasništvo nakon dobro obavljenog zajedničkog posla.

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *