Otkup Automobila Beograd

Otkup automobila Mini – Proizvođač ovog automobila je poznati britanski proizvođač malih auta, namenjenih različitim tržištima. Za vas smo tu za otkup Mini vozila. Ovi modeli su napravljeni u minijaturnim veličinama, prevashodno namenjeni gradskoj vožnji, ali se poslednjih godina ovaj proizvođač sve češće pominje i u vezi sa moto sportom.

Ovaj proizvođač je svoju proizvodnju usmerio na proizvodnju jednostavnih modela, koji su laki za rukovanje, a mogu se voziti po različitim terenima.

Danas Mini modeli imaju veliku popularnost na svim tržištima, pa čak i onim tržištima koja imaju razvijenu sopstvenu automobilsku industriju, kao recimo Japan.

Poslednja godina XX veka je bila presudna za ovog proizvođača, jer je tada fabrika prodata BMW proizvođaču automobila, ali se danas na ulicama gradova širom sveta može naći veliki broj Mini modela automobila, koji i danas dobro funkcionišu.

Ako vam je potrebna usluga otkupa bilo kog Mini modela naša agencija može da vam izađe u susret.

Po vrlo povoljnim uslovima, možemo od vas da otkupimo sva Mini vozila, uz mogućnost besplatne procene vrednosti automobila, pripremu prateće dokumentacije i dodatne prateće usluge, po potrebi.

Prošlo je davno vreme kada ste sami morali organizovati prodaju vašeg automobila, sada smo mi tu da od vas otkupimo sve što imate, pa nam se javite što pre.

Mini Cooper je vrlo simpatičan automobil, koji je dobio naklonost mnogih korisnika širom sveta. Modernog je dizajna i onaj je tip automobila koji se sviđa svima, a karakterističan je i po veoma raskošnoj dodatnoj opremi.

Mini Countryman se danas proizvodi u 11 modela, koji su pretrpeli određene modifikacije, pa se može varijanta ovog automobila u potpunosti prilagoditi stilu života i drugim vašim karakteristikama.

Oni koji su ga vozili tvrde da ovaj model zabavnu vožnju pretvara u jedno potpuno novo iskustvo.

Mini Clubman se retko može videti na našim ulicama, ali je vrlo specifičan i neobičnog dizajna, još jedan zanimljivi predstavnik Mini porodice.

Inovativni dizajn i mogućnost obezbeđivanja dodatne opreme mogu da budu značajni faktori koji će napraviti razliku i učiniti da nabavite ovaj model automobila i da ga vozite po svim ulicama gradova.

Pored toga, i svi ostali Mini modeli automobila mogu da se uključe u našu ponudu otkupa automobila, zato nam je svejedno koji model Mini auta imate: 1000, Cooper S, John Cooper Works, Paceman, One.