Otkup Automobila Beograd

Otkup automobila Zastava – domaći proizvođač automobila, koji je uglavnom zastupljen u Srbiji i okruženju, najviše zbog povoljne cene po kojoj se ovi automobili mogu nabaviti. Mi radimo otkup Zastava vozila svih godišta, vrsta i namena.

U pitanju su automobili koji nisu vrhunskog kvaliteta i performansi, ali su na domaćoj teritoriji popularni zbog njihove ekonomičnosti, niskih troškova održavanja, nižih cena i činjenice da se delovi i servis mogu naći na svakom koraku.

Fabrika automobila Zastava nije poslovala baš najbolje, pa je pre nekoliko godina proizvodnju preuzeo italijanski Fiat, koji je preuzeo proizvodnju automobila i uveo nove modele.

Međutim, bez obzira na sve nedostatke, Zastava automobili su vrlo traženi na domaćem tržištu i naši ljudi ih vrlo rado kupuju i dalje, iako je za brojne zastavine modele proizvodnja prestala davnih dana.

Mi obavljamo otkup svih vrsta Zastava automobila, bez obzira na njihovo stanje ili starost. Možemo da vam ponudimo odlične cene za Zastava automobile i da omogućimo da se proces otkupa obavi veoma ekspeditivno, pri čemu novac dobijate odmah po realizaciji posla.

Pozovite nas na bilo koji broj telefona, da biste dobili detaljnije informacije ili dođite do nas da se odmah dogovorimo. Mi smo vam uvek na usluzi, svakoga dana u godini.

Yugo je svakako najpopularniji automobil na ovim prostorima.

Iako ga ne odlikuje vrhunski kvalitet, velika pouzdanost i ekstra udobnost u vožnji, cena ovog automobila je vrlo prihvatljiva za domaće tržište, pa se uzima kao presudni faktor kada se donosi odluka o kupovini ovog automobila.

Dostupnost rezervnih delova je veliki plus. Proizvodio se u nekoliko modela: 45, 55, 60, 65, Cabrio, Ciao, In L, Tempo i danas se skoro svi mogu naći na ulicama naših gradova.

Yugo Florida je verzija ovog Zastavinog modela, koja je naprednija u poređenju sa Yugo modelima, komforniji je od njega i nešto udobniji u vožnji.

Zastava 10 jeste model automobila manjih dimenzija, namenjen gradskoj vožnji. Slična je modelu Fiat Punta, ali se ovaj automobil proizvodio u Zastavinim pogonima i naišao je na vrlo veliki odziv domaćeg stanovništva. Ovaj automobil, sa manjim izmenama postao je vrlo popularan i van granica naše zemlje.

I svi ostali Zastavini modeli nam mogu biti zanimljivi za organizovanje otkupa, pa nam se možete javiti ukoliko posedijete i sledeće Zastava modele automobila: 10, 101, 128, 1300, 1500, 750, 850, AR55, Florida In, Koral, Koral In, Poly, Skala55.