Otkup Automobila Beograd

Otkup automobila Dodge – Na spisku američkih proizvođača automobila nalazi se i kompanija Dodge, koja je pre svega specijalizovana za proizvodnju i prodaju terenskih vozila i minivan kategorije vozila. Radimo otkup Dodge vozila, javite nam se.

Svoja vozila ovaj proizvođač danas prodaje u preko 60 zemalja sveta, pri čemu posluje na teritoriji Evropskog, Azijskog i Australijskog kontinenta.

Osnovana pre jednog veka i danas snabdeva svetska tržišta jednim od najboljih modela vozila u svojoj klasi.

Kroz različite integracije sa drugim proizvođačima, Dodge nastoji svojim korisnicima ponuditi najbolje, novije verzije vozila za različite terene.

Mi se godinama bavimo otkupom svih modela ovog proizvođača, i to po veoma povoljnim cenama koje nigde ne možete naći.

Nudimo kompletnu uslugu, uz organizovanje svih pratećih aktivnosti koje su neophodne da svoje vozilo prodate bez velike muke. Kontaktirajte nas što pre, na raspolaganju smo vam za sve potrebne informacije i konsultacije.

Dodge Caliber je vrlo masivan, karakterističan automobil, koji je na američkom tržištu jedan od popularnijih u ovoj kategoriji. Sam proizvođač često ističe da je ovaj model automobila ustvari automobil sa performansama koje svako može priuštiti.

Potrošnja nije mala, ali je u skladu sa njegovim izgledom i snagom koju ima.

Dodge Neon je jedan od većih potrošača u kategoriji Dodge automobila, što može bit nekada presudni faktor prilikom izbora automobila, a poslednjih godina kompanija je obavljala različite vrste unapređenja i usavršavanja svojih modela.

Ovaj model nije toliko čest na našim prostorima, ali se može sresti po neki primerak.

Dodge Journey je takozvano crossover vozilo Dodge proizvođača, koji ispunjava sve savremene standarde bezbedne vožnje.

Na američkom tržištu ovaj model se prezentuje kao vrlo pristupačan i svestran model automobila, koji ima opciju za korišćenje sedam sedišta, a samim tim i veći prostor u kabini.

Dodge Nitro je automobil koji se na našim prostorima retko može videti, a svrstava se u grupu SUV vozila.

Odlikuju ga odlične tehničke karakteristike. Potrošnja varira od tipa puta po kome se vozi, ali sve u svemu nije mala.

I svi ostali modeli automobila različitih kategorija proizvođača Dodge mogu da budu predmet našeg dogovora i otkupa, tako da nam se možete obratiti ukoliko imate i Dodge modele: Caravan, Grand Caravan, Intrepid, RAM.