Otkup Automobila Beograd

Otkup automobila Land Rover – ovo je britanski proizvođač terenskih automobila, koji je sa proizvodnjom započeo sredinom prošlog veka i dan danas ostvaruje uspešno poslovanje. Stojimo vam na raspolaganju za otkup Land Rover vozila.

Ovaj proizvođač je svoj asortiman kreirao po ugledu na američkog proizvođača Jeep, a već su prvi modeli vozila pokazali prednost u poređenju sa ostalim vozilima sličnog tipa.

Zbog visokog stepena kvaliteta, svoje robusnosti i neospornih terenskih odlika, ovaj model vozila postao je primarni izbor organa policije, vojske, spasilačkih službi i drugih kategorija institucija, koje su zahtevale vozilo dobrog kvaliteta, odličnih tehničkih karakteristika i niskih troškova održavanja.

Prema nekim podacima, smatra se da je blizu 2 miliona ovih vozila do sada proizvedeno, a posebno značajan podatak jeste da i danas preko 70% tih vozila jeste u voznom stanju i radi besprekorno.

Ovaj proizvođač je napravio i vozilo Range Rover, koji se smatra pretečom današnjih SUV vozila.

Svaki vaš Land Rover može biti značajan izvor prihoda, pa ukoliko ga više ne vozite ili vam više nije isplativ, molimo vas da se javite nama.

Naša agencija godinama već otkupljuje sve tipove vozila ovog proizvođača, pa možemo da vam damo najbolje ponude od svih na tržištu, tako da našom saradnjom budemo svi zadovoljni, na obostrano zadovoljstvo.

Land Rover Defender je vrlo koristan automobil namenjen vožnji po vrlo kompleksnim terenima.

Specifičnost automobila jeste da ima dva odvojena rezervoara, a veliku potrošnju goriva može da nadomesti užitak u vožnji.

Land Rover Freelander je vrlo otmena verzija automobila, komforan i vrlo dobro opremljen. U pitanju je skuplja verzija automobila, ali ima odlične tehničke osobine, posebno u vožnji po lošim terenima.

Land Rover Discovery je vrlo udobno prevozno sredstvo, ali ukoliko posmatramo njegovu snagu i tehničke karakteristike, može biti vrlo moćna mašina koja može da savlada svaki teren i prepreku na putu.

Testovi su pokazali da ovaj automobil može da istrpi velika opterećenja i težinu tereta se koji prevozi.

Svi navedeni Land Rover modeli su nam zanimljivi za otkup od vas, ali takođe i svaki drugi model ovog proizvođača koji imate, može biti predmet našeg kupoprodajnog ugovora, tako da vas očekujemo ukoliko imate i neki od sledećih Land Rover modela automobila: Range Rover, Range Rover Sport, Serija I, Serija II, Serija III.