Premijera preko 40 novih modela na ovogodišnjem sajmu automobila. Manifestacija koja svake godine okuplja veliki broj ljubitelja automobila i motocikala ove godine održava se u periodu od 22. do 28. marta, tradicionalno na Beogradskom sajmu.

DDOR BG Car show 06, kako je zvanično ime ovogodišnjeg sajma automobila ugostiće oko 350 izlagača iz zemlje i inostranstva. U 10 hala, biće predstavljeno više od 40 novih modela automobila, a posetioci će moći da vide šta im je za narednu sezonu pripremilo preko 50 proizvođača.

Ljubitelji motocikala takođe neće biti uskraćeni za uživanje u svojoj pasiji jer ih čeka 40 proizvođača motocikala, ATV i sličnih vozila, ali i bicikala, dok će se eko i električni motocikli nalaziti u posebnom izložbenom prostoru nazvanom „zelena zona“ u hali 7.

Kako se beogradski sajam održava ubrzo nakon Ženevskog mnogi željno iščekuju da vide novitete u premium segmentu koji su bili predstavljeni upravo u Ženevi. Najnovija tehnološka dostignuća, napredak na polju električnih i eko vozila, ali i određene specifične karakteristike modela vozila, ono su što posetioce ove manifestacije privlači da iz godine u godinu dolaze na sajam automobila.

sajam-automobila2018-2

Grand Motors zvanični zastupnik za Ford vozila premijerno će predstaviti novu Ford Fiestu, dok će iz aktuelne Ford ponude biti izdvojeno 11 automobila i to: Focus, C-Max, S-Max, Kuga, Ranger, Mondeo, Edge, EcoSport. Nova Fiesta biće predstavljena u verziji sa petoro vrata, a najprodavaniji evropski auto u klasi malih automobila može se pohvaliti motorom od 1,5 litara sa 85 KS, ali i dodatnom opremom koja uključuje automatski klima uređaj, multimedijalni ekran od 8 inča, limiter brzine, svetla za maglu, napredan bezbednosni sistem za održavanje vozila u saobraćajnoj traci i još mnogo toga.

Međutim, na ovaj sajam se često dolazi ne samo zbog automobila već i pratećih dešavanja, nagradnih igara i dobre zabave. Zanimljivo je da svake godine, nakon sajma poraste i otkup automobila.

Jednostavno, uprkos popustima koji izlagači nude za vreme sajma, mnogima neka od željenih vozila ostaju i dalje nedostižna.
Odlično rešenje je polovan automobil, a mi vam u tome možemo pomoći. U najkraćem roku možemo da otkupimo vaše vozilo, a vi ćete uz određenu doplatu sebi moći da priuštite makar polovan, ako ne i nov model nekog drugog automobila.

sajam-automobila2018-3

Naše usluge su vam na raspolaganju 24 sata tokom cele nedelje, a ono što za većinu naših klijenata predstavlja odlučujući faktor je profesionalnost, dugogodišnja tradicija poslovanja i keš isplata istog dana.

Zato, prošetajte i ove godine sajmom, a zatim nam se javite da zajedno realizujemo ostvarenje vašeg sna za kupovinu automobila po želji.

Korisne informacije:

Radno vreme tokom Sajma je od 10 do 20 časova. Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, grupne 200, a grupne za đake i studente 150 dinara. Cena ulaznice za Porodični dan 27. marta (roditelji sa decom do 16 godina) je 500 dinara. Parking se naplaćuje po ceni od 100 dinara po započetom satu.

PODELI OTKUP AUTOMOBILA NA

TwitterFacebookBufferLinkedInPin It