Ove godine beogradski sajam automobila, pod nazivom DDOR BG CAR SHOW 07, trebalo je da se održi od 19. do 25. marta, ali je odložen zbog svih dešavanja u vezi sa širenjem korona virusa u Srbiji. Imajući u vidu instrukcije nadležnih zdravstvenih organa, sva veća okupljanja odložena su do daljnjeg, a kada će i da li sajam automobila dobiti novi datum dešavanja, ostaje da sačekamo i vidimo u nekom narednom periodu.

Jedna od manifestacija koju željno iščekujemo svih 365 dana u godini svakako je i sajam automobila u Beogradu.

Nažalost Svake godine Beograd je domaćin velikom broju izlagača, ali i ljubiteljima automobila iz čitavog sveta, koji žele makar samo da izbliza pogledaju svoja omiljena vozila.

Nažalost, ove godine izgleda da nećemo biti u mogućnosti da uživamo u svim onim blagodetima koje svaki novi sajam automobila nudi svojim posetiocima.

Mnogi su se radovali ovom sajmu automobila, jer su sajmovi u Frankfurtu i Ženevi bili otkazani, ali je sada vrlo racionalno i opravdano bilo doneti ovakvu odluku.

Epidemija korona virusa pogodila je ceo svet, sa nadom da će proći uskoro, nadamo se i da će sajam automobila ove godine ipak biti održan.

U istom vremenskom periodu trebalo je da bude sproveden i sajam motocikala Motopassion, ali je i on naravno otkazan.

Sve kompanije koje su se uveliko spremale za svoj nastup na sajmu automobila trenutno su obustavile sve sajamske aktivnosti, svi sa velikom pažnjom pratimo dešavanja u vezi sa korona virusom u Srbiji i nadamo se najboljem.

Mazda, Tojota, Mercedes, Audi, BMW, Opel, Fiat, Reno, i mnogi drugi, su samo neke od kompanija koje su spremale svoj nastup na ovogodišnjem beogradskom sajmu automobila.

Mnogi noviteti trebalo je da budu predstavljeni ove godine i očekivala se rekordna poseta.

Prema procenama, trebalo je da na sajmu bude preko 300 izlagača iz više od 30 zemalja sveta.

Pored automobilskih kompanija, i brojne druge kompanije najavljivale su svoja učešća, kao što su osiguravajuća društva, kompanije koje se bave proizvodnjom delova, opreme, servisom, otkupom automobila i slično.

Slogan ovogodišnjeg sajma je trebalo da bude „Lepi spolja, snažni iznutra“, a da bismo to zaista i ostali, važno je da ozbiljno shvatimo sva dešavanja u vezi sa zdravstvenom slikom u Srbiji i da se postaramo da ne dođe do epidemije velikih razmera, kako bi i između ostalog, i sajam automobila mogao da se održi u neko dogledno vreme.

Za otkup automobila sajam 2020 je zaista sjajna manifestacija, jer veliki broj ljudi na sajmu planira kupovinu novog vozila, a stara daje našoj agenciji za otkup.

Bez obzira što se sajam odlaže, naša agencija spremila je posebne ponude za sve vas koji u narednom periodu budete želeli da svoje vozilo date za otkup.

Kontaktirajte nas, mi ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice, i omogućićemo vam da po vrlo povoljnim uslovima obezbedite za sebe samo najbolje.