Otkup Automobila Beograd

Otkup automobila i vozila bez atesta za plin – Sve veći broj vozača danas u Srbiji ugrađuje plin u svoja vozila, prvenstveno zbog njegove niže cene. Međutim, zbog trenutno važećeg zakona nije moguće registrovati automobil koji ima ugrađen plin bez atesta, odnosno bez potvrde o ispravnosti uređaja za plin u vozilu.

Oni koji su plin ugradili ne znajući za ovu informaciju, neće biti u mogućnosti da svoj automobil registruju bez ovog atesta.

Zato se veliki broj vlasnika automobila odlučuje da proda svoje četvorotočkaše.

Ali, naći kupca za automobil koji nema atest za plin nije lako. Zato vam mi ovom prilikom ističemo da smo mi pravi kupci za vas, jer vršimo otkup automobila i drugih vozila bez atesta.

Nema potrebe da imate glavobolje zbog toga što ne možete obezbediti atest. Nama atest nije potreban, tako da nam možete vaše vozilo prodati i bez toga.

Otkup vršimo na teritoriji čitave Srbije. Vaše je da pozovete, a mi dolazimo na teren, na vašu kućnu adresu što pre možemo, kako bismo mogli na licu mesta da procenimo vrednost vašeg automobila i napravimo dogovor.

Možete da budete potpuno sigurni da ćete samo kod nas dobiti vrlo povoljne ponude, kakve sigurno nećete naći nigde drugde.

Radimo preko cele godine, non stop, tako da smo vam praktičnog svakog minuta na raspolaganju.

Pre uspostavljanja dogovora, naši ovlašćeni procenitelji vam mogu ponuditi besplatnu procenu, da biste odmah raspolagali svim informacijama koje su vam potrebne da donesete odluku.

Zaista nema potrebe da se nervirate oko atesta i plina koji imate u kolima, da vam automobil stoji u garaži i da ne smete da ga vozite, prodajte ga nama, da imate početni kapital za kupovinu novog.

Nama nije bitno da li ste i kada ugradili plin, nije nam važno to što ne postoji atest o ispravnosti plinskog uređajau vašem automobilu, nama je samo bitno da ste vi raspoloženi za saradnju i da imate automobil za nas.

Mi smo tu za vas, tako da ne čekajte već zovite.

Što pre pozovete, pre ćete se rešiti problema i nabaviti novi automobil u kome ćete moći da uživate.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *