Otkup Automobila Beograd

Veverica sakrila orahe u automobilu – Jedna zanimljivost dolazi nam iz SAD-a, i to iz Severne Dakote. Vlasnik jednog Ševroleta je ostavio svoj automobil parkiran 4 dana. Nakon toga u njemu je našao 70 kg oraha. Veliko iznenađenje. Objavio je slike na društvenim mrežama, sa prepunim kantama oraha. Šta se zapravo dogodilo?

Veverica sakrila orahe u automobilu

veverica sakrila orahe u automobilu2

Jedna veverica vrlo preduzimljiva rešila je da se na vreme obezbedi za zimu. Ono što je interesantno jeste da su veverice u nekim segmentima slične ljudima. Vole unapred da planiraju. Zato pripremaju svoje zalihe na vreme. Ali ono što ne umeju jeste da ponekad pronađu adekvatno mesto za skladištenje svoje zimnice. Vlasnik vozila je morao da ukloni čitav prednji deo vozila.

Jedino tako je mogao da sakupi sve orahe koje je veverica ubacila u njegovo vozilo. Skidao je čak i branike. Ali ono što je još interesantno, nije siguran da ih je uspeo sve sakupiti. Kaže da još uvek tokom vožnje čuje neko kotrljanje u automobilu. Pre svega u delovima koji nisu lako dostupni za pregled.

veverica sakrila orahe u automobilu

Na fotografijama se može videti da je prikupio 7 kanti oraha, a svaka ima oko 10 kilograma. Ovo je vrlo impozantna informacija i veliki posao za 4 dana koji je veverica uradila. Nažalost, uzaludan. Nadamo se da će sledeći put naći neko bolje mesto za skladištenje svojih oraha.

Srodne teme sa vevericom koja je sakrila orahe u auto

Automobili sa velikom predjenom kilometražom

Otkup vozila od lizinga

Otkup auta od firme i od lizinga

Otkup taxi vozila

Otkup automobila Chevrolet

Otkup automobila Chrysler

Otkup automobila Dodge

Dečak od 13 godina kupio mami auto