Otkup Automobila Beograd

Kažu život piše romane, najčudnije priče koje niko ne može ni da zamisli. Baš jedna takva dogodila se pre nekoliko dana, na područiju Čačka i Kraljeva. Građani ova dva grada napravili su pravu filmsku akciju, koja je počela u četvrtak uveče.

Tog dana, ispred porodične kuće čačanina Ćetenović Ivana ukraden je automobil. Kada je krađa primećena, odmah su alarmirali nadležne organe, ali je objavljen i poziv za pomoć u traženju automobila preko aplikacije Facebook.

U pitanju je automobil Golf četvorka, sive boje, što je i bilo navedeno u objavi.

Samo jedan dan nakon prve objave, usledila je i druga objava, koja je označila kraj potrage. Automobil je pronađen, što je javno i objavljeno, uz zahvalnost svima koji su učestvovali u akciji pronalaženja ukradenog automobila.

Vlasnik je dao i izjavu o čitavoj situaciji.

Kaže da ga je sutradan, nakon krađe automobila, pozvao neki čovek koji mu je rekao – Našao sam tvoj auto.

Zatečen ovom rečenicom, vlasnik se zahvalio pronalazaču i pitao ga gde se nalazi.

Glas sa druge strane žice je odgovorio u Kraljevu, u Ribnici.

Dogovorili su se za taktiku, šta da radi kraljevčanin, na koji način da zaustavi lopove da dalje odvezu automobil – da ga zagradi kako ne bi mogao da izađe sa parkinga ispred zgrade.

Pronalazač je rekao da će zvati komšije i suprugu da mu pomognu, da zagradi automobil, kako bi ostao na tom mestu dok se vlasnik ne pojavi.

Takođe, vlasnik je rekao pronalazaču da obavezno pozove policiju, koja je svega nakon deset minuta došla na lice mesta i potvrdila da je automobil pronađen.

Niko ništa nije dirao dok se vlasnik Ivan nije pojavio na adresi.

Mnogo se zahvalio svim ljudima koji su učestvovali u akciji, koji su čuvali njegov ukraden automobil dok on nije došao i dok nije došla policija.

Istraga je i dalje u toku, a ono što je zanimljivo u celoj priči jeste da se ne pamti ovakva akcija na relaciji Čačak – Kraljevo.

I još vlasnik navodi da se za deset godina, koliko živi u svojoj ulici u Čačku nikada nije dogodila krađa automobila, ali eto ovog pita su se na njemu „slomila koplja“, ali naravno uz uspeh na kraju priče.

Ova priča je dokaz da još uvek ima poštenih ljudi, onih koji će i za nepoznate učiniti dobro delo, ono što smatraju ispravnim.

Čačak i Kraljevo nikada nisu bili tako ujedinjeni kao onog dana, kada je čačanski ukradeni automobil pronađen na kraljevačkom terenu.

Gde ima dobrih ljudi i dobre volje, ništa nije nemoguće.