Otkup Automobila Beograd

Jedna od kompanija koja je predstavila više novih modela ove godine na sajmu je i Toyota. Pored nove Corolle i Camry modela, Toyota je predstavila i novu generaciju, petu po redu modela RAV4.

Veliki broj ljubitelja četvorotočkaša očekuje sa nestrpljenjem svaki naredni sajam automobila, na kome se uvek predstave novi modeli automobila, na kome nas očekuju brojne premijere i veliki broj povoljnih uslova za kupovinu.

Ni ovogodišnji Beogradski sajam automobila nije izuzetak, jer donosi veliki broj novina u oblasti automobilske industrije.

Toyota RAV4 je pravi moderni SUV automobil, koji je izrađen na TNGA K platformi.

Novi model opremljen je i novom mehanikom, čime je značajno unapređena čvrstina karoserije, a novina je i skoro savršen raspored mase automobila između njegovih osovina.

Dužina karoserije iznosi 4,6 metara, a prtljažnik je značajnije povećan u poređenju sa prethodnom generacijom ovog modela.

Zbog povećanog međuosovinskog rastojanja značajno je unapređena udobnost u vožnji novog RAV4 modela.

Standardni motor ovog modela je benzinac sa zapreminom od 2 L, uz 175 konjskih snaga.

Karakteriše ga pogon na prednjim točkovima, a u kompaniji su u ovaj model ugradili Direct Shift CVT menjač.

Prosečna potrošnja koju ovaj model ostvaruje je oko 5,8 litara na pređenih 100 kilometara.

Pored ove osnovne verzije Toyota RAV4 modela, kupci imaju mogućnost da nabave i hibridnu verziju ovog automobila.

Ovaj model ima benzinski motor od 2,5 L, a ima i elektromotor koji može da razvije 222 konjske snage.

Time je značajno redukovana potrošnja goriva, tako da hibridni RAV4 model može da ostvari potrošnju od 4,4 L na pređenih 100 kilometara.

Unutrašnjost modela je vrlo moderna, što predstavlja pravi kontrast njegovoj vrlo robusnoj spoljašnosti.

Sedišta su oblikovana tako da garantuju vrhunsku udobnost tokom vožnje, kako vozaču, tako i ostalim putnicima u vozilu.

Model je opremljen Toyota Safety Sense sistemom bezbednosti, koji između ostalog, uključuje i sistem za izbegavanje sudara u noćnoj vožnji, sistem za detekciju i izbegavanje sudara sa biciklistima, radarski tempomat, sistem za održavanje kretanja u traci, duga svetla koja se automatski podešavaju, sistem prepoznavanja saobraćajnih znakova, i slično.

Nova Toyota RAV4 je prava kombinacija snažnog, odvažnog terenca i automobila moćne tehnologije, koji garantuju neponovljivo iskustvo vožnje na svim tipovima puteva.

Savremena tehnologija je iskorišćena za unapređenje performansi i povećanje bezbednosti vožnje, tako da Toyota RAV4 može biti pravi izbor za sve one koji od vožnje traže više i koji uvek nastoje da ispituju svoje granice.

Što se cene tiče, ona se kreće od početnih 27 hiljada evra, tako da je vrlo pristupačan model i za naše uslove.

Verujemo da onaj ko jednom doživi neverovatnu vožnju u RAV4 modelu, da će i za svaki naredni automobil izabrati neki Toyota model.