Otkup Automobila Beograd

U periodu od 22. marta do 31. marta Beograd će praktično biti epicentar sveta – u tom periodu se u Beogradu održava 54. po redu Međunarodni salon automobila, kao i 13. po redu „Motopassion“ Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme. To znači da će svi ljubitelji vozila ove poslednje nedelje marta meseca biti na jednom mestu, u nekoj od hala Beogradskog sajma, kako bi se prvi uverili u novine koje automobilska i prateće industrije imaju da ponude svojim vernim potrošačima. O tome koliko je važan ovaj događaj svedoči i činjenica da iz godine u godinu dolazi sve veći broj posetilaca i da se obimi i vrednosti kupovine koje se na sajmu ostvare povećavaju svake godine. Sajam automobila je jedinstvena prilika da posetioci vide iz bliza ono o čemu su slušali, gledali na televiziji, ono o čemu su sanjali.

Ove godine se svakako očekuje veliki broj izlagača iz oblasti automobilske industrije, kao i iz pratećih oblasti, te se stoga smatra da će broj izlagača biti preko četiri stotine. Jedan od posećenijih štandova svakako će biti štand kompanije Mercedes Benz, koja je najavila da će ove godine na sajmu automobila u Beogradu predstaviti čak 6 novih modela automobila. Očekuje se da na sajmu budu prezentovani A 35 AMG, GT AMG Rodaster, GT AMG 4 door 53, GLE, Sedan A klase, B klasa. Pored Mercedesa, još neke kompanije su najavile premijere na ovogodišnjem sajmu. BMW planira da prikaže 4 nova modela, između ostalog i novi najveći BMW X7. I Toyota, KIA, i mnogi drugi svetski proizvođači su najavili brojne novine u oblasti automobilizma, tako da očekujemo da ovogodišnji sajam, bez obzira što se održava pod sloganom „Retrovizor“, bude pravi spektakl novih, modernih, tehnološki naprednih automobila. Kompanije se mesecima unazad spremaju za nastup na Beogradskom sajmu automobila, tako da posetioce sigurno očekuje pravi grandiozni doživljaj.

Pored izlagača iz automobilske industrije i pratećih oblasti, na sajmu će svoje usluge prezentovati i mnoge banke, lizing kuće, osiguravajuće kompanije, tako da sigurno na jednom mestu možete da pronađete automobil koji vam odgovara i da pronađete najbolji način kupovine i finansiranja, ukoliko niste u mogućnosti da ga kupite za gotov novac.

Svake godine se povećava broj automobila koji se kupe na sajmu, jer je ponuda najbolja, a cene su prihvatljivije uz brojne popuste koje svi izlagači nude svojim kupcima. Tako da, ukoliko ste rešili da obnovite svoj vozni park, sada je idealno vreme, jer na ovom sajmu automobila možete da pogledate sve što vas zanima, da izaberete svog ljubimca četvorotočkaša i da u narednim godinama uživate u pravom i jedinstvenom doživljaju neponovljive vožnje. Pored automobila, na sajmu po veoma povoljnim uslovima i pristupačnim cenama možete pronaći i kombi vozila, dostavne kamione, ali i motore i motocikle različitih snaga i jačina.

Imajući u vidu da je ukupno, tokom prošle godine prodato 7% više automobila nego godine pre toga, isti trend se očekuje i ove godine. Zato budite među prvim posetiocima na sajmu, da možete lagano da pregledate ponudu, da se uverite u performanse vašeg budućeg automobila na licu mesta. Obezbedite sebi najbolje uslove kupovine upravo u periodu od 22-og do 31-ogmarta, do kada traje Beogradski sajam automobila, i uživajte u prezentacijama koje su svi izlagači spremili samo za vas.