Otkup Automobila Beograd

Sajam automobila Beograd 2015 – Otkup novih automobila i polovnih vozila za vreme Sajma automobila u Beogradu je sjajna prilika da zaradite na novom automobilu i novac ponovo uložite u nešto drugo.

Sajam automobila 2015. u Beogradu otvoren je ove godine od 20.marta do 29.marta a veliki broj izlagača predstaviće autombile i druge četvorotočkaše. Imaćete priliku da tokom Sajma automobila uživate i razgledate automobile najboljih svetskih marki, a mi vam predlažemo da upravo tokom obilaska Sajma razmislite i o otkupu novih vozila.

Uprkos tome što na Sajmu svi automobili deluju sjajno i mame vas svojim uglancanim, sjajnim karoserijama to ne znači da je baš taj auto za vas. S druge strane, može vam se desiti i da ste nedavno pazarili novog četvorotočkaša a da ste na Sajmu automobila shvatili da zapravo želite neki sasvim drugi auto.

Mi vam možemo pomoći u oba slučaja jer smo spremni da po najpovoljnijim uslovima i u najkraćem roku otkupimo potpuno nov automobil od vas. Isplata se nakon dogovora vrši istog dana u kešu i na ruke. Ukoliko pak istupate ispred neke firme ili ste i sami vlasnik preduzeća, možemo vam novac uplatiti i na vaš račun u banci. Dok se budete premišljali između novog Pežoa, VW, BMW ili Mercedesa imajte na umu da nije smak sveta ako trenutno nemate novac da svoj novi auto zamenite za neki drugi koji vam se dopao. Mi vam možemo omogućiti da nakon samo jednog telefonskog poziva budete na korak bliže kupovini upravo onakvog automobila kakav želite.

Daćemo vam sigurno najbolju i najrealniju cenu na tržištu, a uz mali dodatak moći ćete da pazarite baš auto koji vam je zapao za oko. Ovogodišnji Sajam automobila je kao i prethodnih godina međunarodnog karaktera. Za sada najviše pažnje privlače automobili na izložbenom prostoru porsche SCG i to novi “pasat”, “golf R”, Audi “TT kupe kvatro S-tronik”, kao i Seat “leon ST 2.0 TDI FR”. Uz uslugu naše firme koja se već godinama bavi otkupom automobila i vozila, niste daleko od kupovine nekog od ovih lepotana. Jedna od najvećih zvezdi ovogodišnjeg Sajma je i nova Škoda “superb” koja osim odličnih prodaja na svakoj izložbi u svetu i dalje okuplja veliki broj posetilaca.

No, da biste saznali na koji način možete da prodate vaš novi automobil i dođete brzo do novca potrebno je samo da nas pozovete još danas. Dostupni smo 24 sata svakog dana, kako za vreme trajanja Sajma tako i nakon tog perioda. Svojim klijentima smo na raspolaganju u vreme koje upravo njima najviše odgovara i to je jedna od tajni našeg uspeha. Predusretljivost i razumevanje potreba klijenata su nas izbacili na prvo mesto firmi koje se bave otkupom automobila i vozila na teritoriji cele Srbije.

Dajemo vam mogućnost besplatne procene vašeg automobila bez ikakve obaveze. Takođe, vršimo odvoz vozila po koje dolazimo na vašu adresu. Za vas nema nikakvih dodatnih troškova, a naše poslovanje je u potpunosti transparentno što stvara dodatno poverenje klijenata. Osim što nas možete pozvati telefonom,tu je i kontaktiranje putem maila na koji ćemo odgovoriti u nakraćem roku. Potrebno je samo da uz podatke o vozilu koje želite da prodate dodate i nekoliko fotografija samog automobila kako bi naša procena bila što preciznija.

Ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu ili vam je potreban savet naši agenti koji su veoma iskusni u svom poslu i prate trendove na tržištu automobila će vam izaći u susret. Iako nov, vaš automobil ne mora biti registrovan da bismo ga mi otkupili. Mi preuzimamo na sebe sve obaveze kako oko registracije auta tako i ostalu papirologiju, prenos vlasništva i slično. Jedini uslov da bismo mogli da otkupimo vaš automobil je da posedujete dokaz o vlasništvu ili ovlašćenje koje vam omogućava otuđenje automobila. Pored otkupa automobila radimo i otkup vozila poput kamiona, kombi vozila, pikapova, starih i polovnih automobila i vozila.

Ne čakajte da vrednost vašeg novog automobila opadne i pozovite nas već danas. Ponudu koju ćete dobiti od nas sigurno nećete moći da dobijete ni na jednoj auto pijaci kao ni u nekoj od auto kuća u zemlji. Pored toga možete izgubiti i dosta vremena čekajući da se pravi kupac pojavi.

Mi smo tu da vam uštedimo vreme i omogućimo da zaradite brzo i lako. Pozovite nas dok traje Sajam automobila i uverite se u naš kvalitet.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *