Otkup Automobila Beograd

Svi ljubitelji četvorotočkaša sigurno sa nestrpljenjem svake godine čekaju mart zbog sajma vozila. Ove godine Sajam automobila 2023 tj. DDOR BG CAR SHOW se održava od 22 do 28 marta na Beogradskom sajmu. U ovih nedelju dana posetioce očekuje pravi spektakl, koji iz godine u godinu biva sve veći, glamurozniji i posećeniji. Poslednje pripreme za sajam automobila 2023 u Beogradu su u toku. Pa kada Beogradski sajam otvori svoje kapije 22. marta sve ljubitelje automobila očekuje neponovljivo iskustvo.

SAJAM AUTOMOBILA 2023 – DDOR BG CAR SHOW, JEDAN OD NAJSTARIJIH SAJMOVA

Imajući u vidu da je Sajam automobila jedan od najstarijih Međunarodnih sajmova na ovim prostorima, logično je da su očekivanja velika. U nekoliko hala Beogradskog sajma biće prezentovani brojni noviteti u automobilskoj industriji. Ono što treba da imponuje jednoj ovakvoj manifestaciji svakako jeste da je kategorizovana kao 12. najveći salon automobila u svetu. To znači da se očekuje velika posećenost, kako iz zemlje i regiona, tako i iz mnogih drugih država sveta. S obzirom da se održava u prvom kvartalu godine, jedan je od prvih sajmova automobila. Zbog toga se mogu videti najave onoga što nas ove godine očekuje u automobilskoj industriji. Ove godine slogan pod kojim se odžava sajam automobila u Beogradu je „Koji je zvuk automobila?“ Očekuje se da na sajmu ove godine bude 250 izlagača, a govori se i o tome da će na sajmu biti prikazano 40 premijernih modela vozila.

Ddor Bg Car Show 2023

Redizajniran prostor Sajma Automobila i drugih vozila

Specifičnost u odnosu na prethodne godine jeste da će biti urađen redizajn prostora. Pod pokroviteljstvom samog Beogradskog sajma, odlučeno je da svi izlagači imaju unificirane štandove, sa manjim reklamnim obeležijima svakog brenda. Takođe, trajanje sajma je skraćeno sa 10, na 7 dana. Ali svakako posetioce očekuje pravi spektakl. Plan je da se u hali 3 pozicioniraju premijum brendovi. Tako da ovde možete naći Porshe, Mercedes, Audi, Maybach, Mini, BMW, Maserati. Ostali brendovi uglavnom će biti pozicionirani u hali 1. Tu ćete naći modele kompanija kao što su Nissan, Toyota, Fiat, Mazda, Kia, Hyundai, Ford, VolksWagen, Opel, i mnogih drugih proizvođača. Očekuje vas nedelju dana kvalitetnog autmobilskog programa. Pored izlagača iz oblasti automobilske industrije, biće i izlagača delova, opreme i pratećih elemenata. Tako da ćete na jednom mestu moći da nađete sve što je potrebno za udobnu, bezbednu i nezaboravnu vožnju.

Sajam Automobila premijere i noviteti Ddor Bg Car Show-a

Od premijera koje nas očekuju na Beogradskom sajmu automobila pomenućemo samo neke. Mnogo je interesovanja za novi Audi Q8 e-tron, kao i za nove BMW modele X1, iX1 i M4 CSL. Citroen predstavlja svoj novi C4-X, a Ford svoje modele Ranger Raptor i Mustang. Takođe, biće interesantno videti i prvi električni Jeep model – Jeep Avenger. Toyota Corolla Cross ili Corolla Hybrid mogu biti zanimljivi domaćem tržištu. Dacia predstavlja svoje redizajnirane modele, a posebnu pražnju privlači Jogger. Fiat će prezentovani novi model 500, koji sada radi isključivo na struju. Opel je najavio da će na sajmu pokazati premijerno svoju Astru u karavan izdanju. A Volvo prezentuje XC90 Recharge – svoj veliki SUV model sa čak 7 sedišta. Kao što se može videti, za svakoga će biti po nešto zanimljivo.

Sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“

Ovo su samo neki od noviteta koji očekuju prave ljubitelje automobila, ako posete Beogradski sajam u periodu od 22. do 28. marta. Naravno, već tradicionalno, zajedno sa sajmom automobila, održava se i sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“. Na ovom sajmu biće 60 izlagača, tako da će sigurno svako za sebe uspeti da pronađe ono što mu odgovara. Uz slogan „Strast je uvek na dva točka“ ove godine sajam motocikala može da ponudi mnogo noviteta i premijera u ovoj oblasti. I svakako će biti nezaobilazna stanica svih posetilaca sajma. Naravno, i brojne prateće manifestacije i ove godine očekuju sve posetioce. Najavljeno je mnogo zabavnih sadržaja, informativnih i edukativnih, zabavnih, ali i takmičarskih. Tako da svakako ne propustite da posetite Beogradski sajam narednih dana, sigurno ćete uživati.

Ddor Bg Car Show spektakl i ove godine na Sajmu Vozila

Godinama unazad Beogradski sajam automobila je postavljao standarde. Bio je manifestacija na kojoj se prikazuju samo najbolja vozila i svake godine imao je veliki broj premijera. I ove godine neće biti ništa drugačije. Očekuje vas pravi spektakl. Manifestacija koja traje više od pola veka i na kojoj se možete upoznati sa novim trendovima. Automobilska industrija jedan je od najskupljih svetskih industrija. A vi dođite na sajam narednih dana i uverite se zašto je to tako. Biće mnogobrojnih modela automobila, od desetak hiljada evra, preko nekoliko desetina hiljada, pa i do nekoliko stotina hiljada evra. Budite u prvim redovima dok se piše automobilska istorija na Beogradskom sajmu ovog marta 2023. godine.

Teme povezane sa Sajmom Automobila 2023