Otkup Automobila Beograd

Premijera preko 40 novih modela na ovogodišnjem sajmu automobila. Manifestacija koja svake godine okuplja veliki broj ljubitelja automobila i motocikala ove godine održava se u periodu od 22. do 28. marta, tradicionalno na Beogradskom sajmu.

DDOR BG Car show 06, kako je zvanično ime ovogodišnjeg sajma automobila ugostiće oko 350 izlagača iz zemlje i inostranstva. U 10 hala, biće predstavljeno više od 40 novih modela automobila, a posetioci će moći da vide šta im je za narednu sezonu pripremilo preko 50 proizvođača.

Ljubitelji motocikala takođe neće biti uskraćeni za uživanje u svojoj pasiji jer ih čeka 40 proizvođača motocikala, ATV i sličnih vozila, ali i bicikala, dok će se eko i električni motocikli nalaziti u posebnom izložbenom prostoru nazvanom „zelena zona“ u hali 7.

Kako se beogradski sajam održava ubrzo nakon Ženevskog mnogi željno iščekuju da vide novitete u premium segmentu koji su bili predstavljeni upravo u Ženevi. Najnovija tehnološka dostignuća, napredak na polju električnih i eko vozila, ali i određene specifične karakteristike modela vozila, ono su što posetioce ove manifestacije privlači da iz godine u godinu dolaze na sajam automobila.

sajam-automobila2018-2

Grand Motors zvanični zastupnik za Ford vozila premijerno će predstaviti novu Ford Fiestu, dok će iz aktuelne Ford ponude biti izdvojeno 11 automobila i to: Focus, C-Max, S-Max, Kuga, Ranger, Mondeo, Edge, EcoSport. Nova Fiesta biće predstavljena u verziji sa petoro vrata, a najprodavaniji evropski auto u klasi malih automobila može se pohvaliti motorom od 1,5 litara sa 85 KS, ali i dodatnom opremom koja uključuje automatski klima uređaj, multimedijalni ekran od 8 inča, limiter brzine, svetla za maglu, napredan bezbednosni sistem za održavanje vozila u saobraćajnoj traci i još mnogo toga.

Međutim, na ovaj sajam se često dolazi ne samo zbog automobila već i pratećih dešavanja, nagradnih igara i dobre zabave. Zanimljivo je da svake godine, nakon sajma poraste i otkup automobila.

Jednostavno, uprkos popustima koji izlagači nude za vreme sajma, mnogima neka od željenih vozila ostaju i dalje nedostižna.
Odlično rešenje je polovan automobil, a mi vam u tome možemo pomoći. U najkraćem roku možemo da otkupimo vaše vozilo, a vi ćete uz određenu doplatu sebi moći da priuštite makar polovan, ako ne i nov model nekog drugog automobila.

sajam-automobila2018-3

Naše usluge su vam na raspolaganju 24 sata tokom cele nedelje, a ono što za većinu naših klijenata predstavlja odlučujući faktor je profesionalnost, dugogodišnja tradicija poslovanja i keš isplata istog dana.

Zato, prošetajte i ove godine sajmom, a zatim nam se javite da zajedno realizujemo ostvarenje vašeg sna za kupovinu automobila po želji.

Korisne informacije:

Radno vreme tokom Sajma je od 10 do 20 časova. Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, grupne 200, a grupne za đake i studente 150 dinara. Cena ulaznice za Porodični dan 27. marta (roditelji sa decom do 16 godina) je 500 dinara. Parking se naplaćuje po ceni od 100 dinara po započetom satu.