Otkup Automobila Beograd

Za poznavaoce automobila, ovaj period u godini je ubedljivo najuzbudljiviji. Zašto? Jer nas sve očekuje sajam automobila, a ove godine 53. Međunarodni salon automobila u Beogradu, u periodu od 24.3.2017. sve do 2.4.2017. okupiće sve ljubitelje automobila i ostalih vozila, koja će biti izložena na sajmu.

Sajam automobila 2017. godine održava se uz slogan “Godine prolaze, strast ostaje”, čime se na jasan način naglašava tradicija održavanja salona automobila u Beogradu, želja da se iz godine u godinu održi strast prema automobilima različitih proizvođača koji se na sajmu predstavljaju širokoj publici i namera da svake naredne godine sajam automobila dostigne još viši nivo i kvalitet prezentovanih automobila i ostalih vozila, sa kojima se posetioci sajma upoznaju godinama unazad.

Kao i svake godine, posetioce sajma očekuju brojna iznenađenja, a sama činjenica da će na sajmu izlagati više od 400 izlagača dovoljna je da budete sigurni da na ovogodišnjem sajmu automobila možete da očekujete neočekivano.

Izlagači iz preko 30 zemalja sveta nastojaće da što reprezentativnije predstave svoju ponudu ovdašnjoj publici, ali i svim posetiocima iz okruženja, kojih je svake godine sve više.

Ono što posebno raduje redovne posetioce salona automobila u Beogradu jeste da će moći da pogledaju nova tehnološka rešenja u oblasti automobilske industrije, novi dizajn brojnih marki automobila, inovativna rešenja mnogih proizvođača u vezi sa razvojem potpuno novih modela i oblika automobila, sa alternativnim pogonskim mehanizmima i brojnim drugim novitetima u svim segmentima proizvodnje automobila.

Sajam automobila 2017. u Beogradu idealno je mesto da se svi ljubitelji upoznaju sa novim trendovima koji će se dešavati tokom ove godine, da pogledaju šta ih očekuje na tržištu u narednom periodu i da procene da li je potrebno da svoj dosadašnjih vozni park promene ili obogate novim modelom.

Sa velikim nestrpljenjem se očekuju novi BMW modeli automobila, kao proizvođača koji tradicionalno privlači veliku pažnju svih posetilaca.

Oni su ove godine za sajam automobila pripremili nove modele i3 i i8, a očekuje se da njihov izložbeni prostor bude i te kako posećen. Novitet ovogodišnjeg sajma jeste i dolazak novih izlagača, pre svega jednog od važnih uvoznika – kompanije British Motors, koja planira da po prvi put izloži svoj prestižni Jaguar i Range Rover proizvodni program.

Ono što još posetioce intrigira svakako jesu i noviteti u domenu ekskluzivnih, premijum modela, a ove godine se najavljuju veoma zanimljivi novi automobili, sa neobičnim izgledom, dizajnom i performansama, koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Važno je napomenuti da će se u istom periodu održati i 11. Međunarodni sajam motocikala, delova i opreme Motopassion, što će dodatno obradovati sve one koji vole dobre dvotočkaše.

Posetioci će moći da uživaju u razgledanju motora, skutera, kvadova, ali i bicikala, a veći izložbeni prostor u poređenju sa prethodnim godinama omogućiće svim ljubiteljima motocikala da uživaju u izloženim modelima i da se na pravi način upoznaju sa njihovim karakteristikama, performansama i načinima funkcionisanja.

Sajam automobila svake godine ima još jedan paralelan tok dešavanja, koji vrlo često nije toliko očigledan, ali se iz godine u godinu sve više povećava. Otkup polovnih automobila za vreme trajanja sajma, ili u periodu neposredno posle završetka sajam, je značajno povećan.

Razlog je jednostavan – kada na sajmu automobila vidite novitete za ovu godinu, kada nađete neki model novog automobila koji vam u potpunosti odgovara, vaš naredni korak će biti prodaja starog automobila koji već posedujete.

Da ne biste dodatno gubili vreme i na to, razmišljali da li će vašeg izabranog, novog automobila biti u ponudi kada stari prodate i sakupite dovoljno novca za njegovu kupovinu, mi smo vam na usluzi, da sve u vezi sa otkupom obavimo umesto vas i da vam omogućimo da nabavite vaš automobil iz snova.

Kada na sajmu automobila izaberete ono što želite, možete nam se javiti istog dana i rešiti sve u roku od nekoliko sati. Otkup automobila obavljamo brzo i profesionalno, bez prolongiranja rokova, nepotrebnih odlaganja, a ono što vam je sigurno najvažnije, plaćanje vršimo odmah po realizaciji dogovora.

Nije potrebno da prodaja vašeg polovnog, starog automobila traje dugo, kada na vašoj strani imate prave saradnike.

Javite se nama i pre kraja sajma automobila možete sedeti za volanom vašeg novog vozila, a staro slobodno prepustite nama. Tokom trajanja sajma automobila u Beogradu, kod nas imate najbolju paletu usluga, koje će vam obezbediti brzu prodaju vašeg automobila i dodatni novac za kupovinu novog.

Očekujemo vas od 24. marta do 2. aprila, a naravno i nakon toga, jer smo mi našim klijentima na raspolaganju tokom čitave godine, za otkup svake vrste vozila koja posedujete.