Otkup Automobila Beograd

Ovom prilikom želimo da vas obavestimo da smo našu ponudu usluga u vezi sa otkupom različitih vrsta vozila obogatili dodatnom ponudom – otkup vozila sa lizinga.
Poslednjih godina povećao se broj vozila koja su klijenti kupili na lizing, jer su uslovi pod kojima se lizing ranije mogao dobiti bili vrlo povoljni.

Značajen promene na tržištu poslednjih godina i promene uslova pod kojima je lizing odobren, učinili su da sam proces otplate vozila preko lizinga komplikovanijim.

Ukoliko ste doneli odluku da vaš auto sa lizinga prodate, da ne želite da nastavite sa daljom otplatom, da niste u mogućnosti da održavate vozilo koje ste kupili, mi smo pravo rešenje za vas i vaše probleme.

Uslovi pod kojima obavljamo otkup vozila sa lizinga su provereno najkonkurentniji na tržištu, nudimo vam brojne pogodnosti koje mogu učiniti da budete naši dugoročni klijenti.

Sve prateće aktivnosti i procese koji treba da se obave u vezi sa otkupom vozila, obavljamo umesto vas, a ekipa sa kojom sarađujemo je vrlo stručna i predana tako da se trudi da vam pomogne u svemu što može, kako bi se ceo postupak završio u najkraćem roku.

Nama nije bitan tip vozila kojim vi raspolažete, tako da nam se možete javiti ako imate automobil sa lizinga, kamion, ili možda kombi, motor takođe dolazi u obzir.

Sve što možete, vi nam ponudite, a mi ćemo kupiti sve od vas sigurno.

Ni drugi kriterijumi nam nisu od presudne važnosti, tako da se možemo dogovoriti u vezi svega. Dolazimo direktno na vašu kućnu adresu, tako da vi nemate maltretiranja nimalo.

Protivvrednost koju ćete dobiti za svoje vozilo preko lizinga biće sigurno veća nego što očekujete, tako da ćete sigurno biti zadovoljni međusobnom saradnjom.

Nama je cilj da nas preporučite drugima i da potvrdite našu dosadašnju reputaciju.

Ne dozvolite da vam lizing pravi problem, nemojte se mučiti oko dalje otplate godinama, kad za to nema razloga. Rešenje svih vaših muka postoji i u pitanju je naš kontakt telefon, koji je ovog puta vaša dobitna kombinacija.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *