Otkup Automobila Beograd

Otkup rashodovanih vozila je svakako tu kada u svom voznom parku imate vozila koja su dotrajala, vrlo su stara i skoro neupotrebljiva, hoćete da ih se rešite, a ne znate na koji način. Verovali ili ne, mi možemo da vam pomognemo. Obavljamo otkup rashodovanih vozila u svim većim gradovima na teritoriji Srbije, tako da nas slobodno možete pozvati, bez ikakvih ustručavanja.

Otkup rashodovanih vozila obavljamo od pravnih i fizičkih lica, učešćem na tenderima ili u ličnom kontaktu, kakva god da je vaša procedura prodaje rashodovanih vozila, mi se prilagođavamo.

Naša interesna sfera su sva rashodovana vozila, bez obzira na vrstu i model vozila, broj točkova, godine starosti ili upotrebnu vrednost.

Sva rashodovana vozila dolaze u obzir, svaki dogovor je moguć i verujte da ćete biti zadivljeni lakoćom sa kojom ćemo započeti našu, nadamo se, dugoročnu saradnju.

Sve poslove koji nastanu u vezi sa otkupom rashodovanih vozila mi obavljamo. Šaljemo procenitelje na vašu adresu da se utvrdi trenutno stanje vaših rashodovanih vozila i cena po kojoj bi mogla da se obavi kupo-prodaja.

Otkup rashodovanih vozila garantovano obavljamo po najprihvatljivijim uslovima na tržištu, tako da ćete sigurno biti zadovoljni saradnjom sa nama.

Pored pripreme sve neophodne dokumentacije koja mora da prati postupak otkupa rashodovanih vozila, nudimo vam i usluge besplatnog prevoza rashodovanih vozila do naše lokacije, kako vi ne biste imali brige ni oko toga.

Rashodovana vozila vama ne moraju predstavljati dodatni problem i obavezu, možete se njih rešiti na jednostavan način, a da pri tome nešto i zaradite.

Ukoliko nas pozovete, sve ćemo vam objasniti i biće vam vrlo jasno, posle prvog kontakta, da imate posla sa pravim profesionalcima koji znaju svoj posao, koji imaju višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti i koji će uraditi sve da se otkup rashodovanih vozila obavi pod za vas najpovoljnim uslovima.

Sigurno se nećete pokajati, a nakon naše prve saradnje, sigurno ćete želeti da nastavimo poslovanje i dalje. Ko jednom sa nama sklopi dogovor, neće pristajati više na kompromise, jer zna da će kod nas uvek dobiti najbolje.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *