Otkup guma i polovnih guma ovom prilikom želimo da razglasimo da se bavimo otkupom guma novih i polovnih za sve tipove i vrste vozila. Naša agencija postala je specijalizovana za kupo-prodaju svih vrsta vozila i pratećih elemenata.

Svejedno da li je reč o zimskim ili letnjim gumama, istrošenim ili očuvanim, o gumama za automobile ili kamione, mi smo pravi kupci za sve.

Ukoliko imate na zalihama polovne gume koje vam zauzimaju prostor i ne znate šta ćete sa njima, mi možemo u tome da vam pomognemo.

Otkup guma i polovnih guma vršimo na prostoru Beograda i šire okoline, a po potrebi i u drugim gradovima širom Srbije. Nama je cilj da vas rešimo bespotrebnog tereta i guma koje vam više ničemu ne služe.

Mi dolazimo do vas, ukoliko nemate mogućnost da nam gume isporučite. Nudimo vam najbolje cene na tržištu koje možete naći, tako da ne postoji nijedan razlog da nas ne pozovete ovog trenutka i kažete nam kojim gumama raspolažete.

Mi kupujemo sve, tako da ćemo sigurno uspeti da napravimo neki dogovor.

Novac dobijate odmah po obavljenom poslu, tako da ćete u roku od sat vremena uspeti da se rešite zaliha guma i da zaradite dodatni novac. Odlično, zar ne?

Naša agencija radi svakoga dana u nedelji, kako bismo vama uvek bili na usluzi.

Možete nas pozvati u bilo koje doba dana, mi vam stojimo na raspolaganju.

Nemojte odlagati rešavanje ovog pitanja, jer se gume koje imate neće prodati same od sebe.

Vaše je samo da pozovete naše kontakt telefone, sve što se dešava nakon toga, naša je briga.

Svi naši zaposleni su tu za vas, za sve informacije, preporuke, savete, sugestije, tako da ćete poželeti sigurno da nabavite još guma da biste sarađivali i dalje sa nama.

Pozovite i uverite se, radimo otkup guma i polovnih guma po najboljim uslovima, jer nam je cilj da vi budete zadovoljni obavljenim poslom.

PORELI OTKUP AUTOMOBILA NA

TwitterFacebookBufferLinkedInPin It