Otkup Automobila Beograd

Ukoliko ste odlučili da prodajete ili kupujete automobil, možda je najbolje da se strpite još malo. Konkretnije, trebalo bi da sačekate završetak Sajma automobila koji se ove godine održava u Beogradu od 24.marta do 2.aprila,a onda se bacite u akciju.

Pre nego vam objasnimo zašto je to tako, pogledajmo i neke od razloga zašto bi trebalo da posetite ovogdišnji 53.po redu Međunarodni salon automobila u Beogradu.

Kao prvo, ovo je retka prilika da na jednom mestu vidite dvotočkaše i četvorotočkaše od kojih zastaje dah. Zamislite da vam se svi vaši dečački snovi ostvaruju na jednom mestu! Čak 400 izlagača će ove godine biti priustno na Sajmu, a svi će imati da vam ponude možda baš ono što tražite, a možda vam daju i dobru ideju šta da tražite nakon što se ova manifestacija završi.

Svi noviteti na jednom mestu!

Na štandu Toyota Srbija biće veoma zanimljivo budući da će se ova kuća predstaviti sa novim krosoverom C-HR, koji je nedavno počeo da se prodaje širom Evrope. C-HR je ostao veran osnovnim elementima koncepata kojim je Toyota najavila ovaj model na sajmovima automobila u Parizu 2014. i u Frankfurtu 2015, sa linijama nalik kupeu. Glavni dizajner C-HR, Hirojuki Koba bio je inspirisan brojnim razgovorima sa dosadašnjim kupcima i istrajan u svojoj nameri da ispuni sve želje potencijalnih klijenata, pa je postavio visoke standarde za dizajn ovog automobila. Na štandu u Hali 1 biće izložene tri verzije modela Toyota C-HR-a, u različitim paketima opreme, u benzinskoj i hibridnoj varijanti. Poslastica za posetioce Sajma biće i drugi deo sajamske postavke koji čini obeležavanje 50-godišnjice najprodavanijeg Toyotinog automobila svih vremena – modela Corolla.

Kako se neposredno pred početak Beogradskog salona automobila završava najpoznatiji auto šou u Ženevi, te da se i prve svetske postpremijere očekuju upravo na Beogradskom sajmu, sva moguća iznenađenja su više nego očekivana. U tom svetlu stiže, po prvi put, novi uvoznik, kompanija “Britiš motors” sa prestižnim “Jaguarovim” i “Rendž roverovim” programom. Kako su ova vozila izuzetno popularna među domaćim kupcima, nema sumnje da će na ovim štandovima biti velika gužva.
Takođe, na ovu manifestaciju se dolazi i da bi se malo pogledalo u ono što nam budućnost donosi. Tako će posetioci Sajma automobila moći da se dive modelima sa alternativnim pogonskim rešenjima i uopšte primenjenim najnovijim tehnologijama. S tim u vezi, BMW je najavio predstavljanje čak dva svoja takva modela, “i3” i “i8”.

Ekskluzivni uvoznik Citroenovih vozila AVTONOVA KAB odlučio je da na Salonu automobila premijerno predstavi čak pet novih modela. Tu je na prvom mestu Citroen C4 Cactus Rip Curl, crossover nove generacije, sa svoјom 100 odsto outdoor verzijom, funkcijom grip control koja mu nudi poboljšano prijanjanje i brojnim drugim originalnim stilskim elementima. Zatim, Citroen Space Tourer, moderan kombi koji za porodice i one koji ga koriste u profesionalne svrhe, monovolumen i SUV. Domaća publika će moći da vidi i novi Citroen C3 pojačan brojnim mogućnostima personalizacije. Ovaj model pojačan je savremenim internet tehnologijama, a između ostalog, poseduje ugrađenu kameru visoke rezolucije, koja omogućava deljenje slika i videa, koja je u njemu prvi put predstavljena. Na kraju, tu je i novi C4 Picasso koji ima sve karakteristike da zadovovolji i vrlo probirljive kupce.

Otkup automobila i Sajam

I na kraju kada prošetate kroz sve sajamske hale, imaćete dobar uvid u to šta vam je činiti. Kako će se mnogi dvoumiti zbog visokih cena, snalažljivi distributeri su u saradnji sa bankama osmislili veliki broj povoljnih paketa kako bi podstakli prodaju. I mada je prodaja automobila konstantno u porastu na samom Sajmu, otkup automobila obično je povećanog volumena u danima nakon Sajma. Razlog je jednostavan. Svi koji žele da prodaju svoj auto imali su prilike da na Sajmu vide kako se kreću cene novih vozila na tržištu i osnaženi željom da sebi što pre obezbede novog ljubimca na četiri točka, spremnije se odlučuju na prodaju.

Zato vam savetujemo da obavezno prošetate do Sajma, a zatim nam se javite kako bismo vam pomogli i otkupili vaš auto, a vi što pre dobili novac koji ćete uložiti u novo vozilo!