Otkup Automobila Beograd

Sajam automobila Beograd 2020 ili DDOR BG CAR SHOW 07 – Verujemo da se pravi zaljubljenici u četvorotočkaše raduju predstojećem sajmu automobila u Beogradu, koji je jedan od najvećih događaja te vrste u ovom delu Evrope. Ove godine Beogradski sajam automobila održaće se u periodu od 19. do 25. marta, kao i obično, u prostorijama Beogradskog sajma. Ovogodišnji sajam automobila će se održati pod nazivom “DDOR BG CAR SHOW 07”.

Očekuje se velika posećenost, posebno imajući u vidu da su veliki sajmovi, poput sajma u Frankfurtu i Ženevi, otkazani.

Bilo je nekih špekulacija u vezi sa otkazivanjem i sajma automobila u Beogradu, ali za sada ova vest nije potvrđena od strane organizatora, a svi izlagači se punom parom pripremaju za brojne aktivnosti koje ih povodom sajma automobila očekuju.

Slogan ovogodišnjeg sajma automobila u Beogradu je “Lepi spolja, snažni iznutra”, što ukazuje na jedinstven spoj snage i dizajna, čemu je posvećena posebna pažnja prilikom izrade automobila svih izlagača sajma.

Procenjuje se da će na sajmu biti preko 300 izlagača, koji dolaze iz više od 30 zemalja, da prikažu svoja dostignuća u oblasti automobilske industrije.

Ono čemu se svi raduju jesu i sigurno značajni popusti koje proizvođači automobila svake godine obezbeđuju za kupce na sajmu, a imajući u vidu da će svoje automobile izlagati Mercedes, Mazda, BMW, Fiat, Opel, Pežo, Audi, Reno, i mnoge druge kompanije iz oblasti automobilizma, verujemo da svako od vas za sebe može da pronađe nešto zanimljivo i povoljno.

Najavljeni su i novi modeli automobila mnogih kompanija, a samo neki koji nas očekuju jesu nova Škoda Octavia, Oper Corsa, Mercedes GLE, Toyota CH-R, i mnogi drugi.

Naravno, uporedo sa sajmom automobila, održaće se i „Motopassion“ – 14 po redu sajam motocikala, i to uz slogan „Sve tvoje strasti na jednom mestu“.

I svakako, pored automobila i motocikala, na sajmu će biti izloženi i brojni prateći proizvodi, delovi, i sve ostalo što je neophodno za uživanje u vožnji automobilom ili motociklom, ali ćete biti u prilici da pronađete i brojne kompanije koje vam mogu pomoći da do željenog automobila dođete po najboljim uslovima.

Kada posetite sajam automobila jednom, verujemo da ćete biti stalni posetilac, posebno kada se uverite da svako za sebe može da pronađe najbolju ponudu, bez obzira o kom cenovnom rangu se radi. Beogradski sajam automobila je posebna radost za sve ljubitelje automobila i motocikala.

Kada je u pitanju otkup automobila sajam 2020, kao i svake godine od sada, biće obezbeđene brojne pogodnosti i za kupovinu polovnih automobila i drugih vozila tokom trajanja sajma, ali i nakon njega, tako da ove pretposlednje nedelje marta možete doneti pravu odluku za sebe i nabaviti vozilo koje će u potpunosti moći da isprati vaš način i stil života, i koji će vas dugo i verno služiti.

Izaberite model koji vam odgovara, pronađite najbolji automobil u skladu sa vašim željama, a mi ćemo se postarati da ga dobijete od nas po najboljim uslovima i povoljnim cenama.
Jedva čekamo druženje na sajmu i nadamo se da ćete ostvariti dobru kupovinu.