Otkup Automobila Beograd

Otkup automobila i COVID-19 virusna pandemija – Svi smo vrlo upućeni u sva dešavanja u poslednjih nekoliko meseci, kako u svetu, tako sada i kod nas, u vezi sa korona virusom. Svaki segment privrede, života i rada ljudi je sada sasvim drugačiji nego ranije, imajući u vidu da je u našoj zemlji proglašeno vanredno stanje i da su mnogi poslovi otkazani, usporeni ili odloženi zbog te činjenice. Slično je stanje i u oblasti otkupa automobila.

Već smo pisali teme ZAŠTITA PREVOZNIKA OD KORONA VIRUSA COVID-19 kao i REGISTRACIJA VOZILA VANREDNO STANJE a sada Vam pišemo i o tome šta će se dešavati za vreme Korona virusa u Beogradu i Srbiji dok traje pandemija i vanredno stanje kada je u pitanju otkup automobila

Čitav svet je prestao da funkcioniše kao do sada i svi se na svoj način bore sa ovim upornim, nevidljivim i izazovnim neprijateljem.

Svi čekaju da vide kako će se u narednim nedeljama i mesecima odvijati život u doba korone, pa retko ko i pomišlja o otkupu automobila. Ali, ako ima onih koji to ipak žele da urade, iz nekih svojih razloga, naša agencija za otkup automobila i drugih vozila stoji vam na raspolaganju.

Najveći problem prilikom organizovanja otkupa vozila jeste činjenica da notari ne rade, pa ne postoji mogućnost overe ugovora i ostalih neophodnih dokumenata.

Isto tako, šalteri MUPa ne rade, pa nije moguće podneti adekvatne zahteve za prenos vlasništva na način na koji je to do sada bilo moguće, kao ni obaviti sve potrebne poslove za koje je ova državna institucija nadležna.

Pored toga, postoje jasno propisana pravila i u vezi sa registracijom i prenosom vlasništva, koji su u ovim uslovima prilično zakomplikovani, pa vam je svakako potrebna asistencija stručnjaka u ovoj oblasti.

Mi smo tu za vas, da vam pomognemo ukoliko ipak sada želite da date svoje vozilo za otkup.

Mi vršimo otkup svih tipova vozila, različitih marki, karakteristika, bez obzira na stanje u kome se vozilo nalazi, bez obzira na pređenu kilometražu, bez obzira na vanredno stanje.

Tu smo da vam se nađemo u ovim teškim vremenima, kada vam je pomoć preko potrebna.

Sve što možemo mi ćemo uraditi za vas, iako otkup automobila u doba korone nije ni malo jednostavan.

Ukoliko bilo šta možemo da pomognemo, naši kontakt telefoni su vam na raspolaganju za sva pitanja u vezi sa otkupom za vreme vanrednog stanja i trajanja pandemije korona virusa.

Ako postoji mogućnost da sačekate da prođe ovo trenutno stanje, naš savet je da to i učinite, kako biste sačuvali svoje zdravlje i zdravlje vaše porodice, bez nepotrebnih rizika.

Ukoliko pak zaista morate sprovesti otkup automobila što pre, u najkraćem roku, onda smo vam mi na usluzi, sa svaku vrstu saradnje i dogovora, koji u ovim specifičnim uslovima možemo postići.

Pozovite nas bilo kog dana, ili nas kontaktirajte putem kontakt forme, ili nam pišite na e-mail vozila@otkup-automobila.com ili nas posetite na našoj otkup automobila Facebook stranici a mi ćemo vam dati sve potrebne informacije u vezi sa mogućnostima otkupa automobila i u vezi sa svim potrebnim koracima koje treba da obavite, kako bi ceo proces bio moguć.

Tu smo za vas i u dobru i u zlu, kad god je potrebno obaviti otkup automobila, bez obzira na okolnosti. Svaka vrsta dogovora sa nama je moguća, pa čak i otkup automobila u doba korone.