Otkup Automobila Beograd

Ove godine beogradski sajam automobila, pod nazivom DDOR BG CAR SHOW 07, trebalo je da se održi od 19. do 25. marta, ali je odložen zbog svih dešavanja u vezi sa širenjem korona virusa u Srbiji. Imajući u vidu instrukcije nadležnih zdravstvenih organa, sva veća okupljanja odložena su do daljnjeg, a kada će i da li sajam automobila dobiti novi datum dešavanja, ostaje da sačekamo i vidimo u nekom narednom periodu.

Jedna od manifestacija koju željno iščekujemo svih 365 dana u godini svakako je i sajam automobila u Beogradu.

Nažalost Svake godine Beograd je domaćin velikom broju izlagača, ali i ljubiteljima automobila iz čitavog sveta, koji žele makar samo da izbliza pogledaju svoja omiljena vozila.

Nažalost, ove godine izgleda da nećemo biti u mogućnosti da uživamo u svim onim blagodetima koje svaki novi sajam automobila nudi svojim posetiocima.

Mnogi su se radovali ovom sajmu automobila, jer su sajmovi u Frankfurtu i Ženevi bili otkazani, ali je sada vrlo racionalno i opravdano bilo doneti ovakvu odluku.

Epidemija korona virusa pogodila je ceo svet, sa nadom da će proći uskoro, nadamo se i da će sajam automobila ove godine ipak biti održan.

U istom vremenskom periodu trebalo je da bude sproveden i sajam motocikala Motopassion, ali je i on naravno otkazan.

Sve kompanije koje su se uveliko spremale za svoj nastup na sajmu automobila trenutno su obustavile sve sajamske aktivnosti, svi sa velikom pažnjom pratimo dešavanja u vezi sa korona virusom u Srbiji i nadamo se najboljem.

Mazda, Tojota, Mercedes, Audi, BMW, Opel, Fiat, Reno, i mnogi drugi, su samo neke od kompanija koje su spremale svoj nastup na ovogodišnjem beogradskom sajmu automobila.

Mnogi noviteti trebalo je da budu predstavljeni ove godine i očekivala se rekordna poseta.

Prema procenama, trebalo je da na sajmu bude preko 300 izlagača iz više od 30 zemalja sveta.

Pored automobilskih kompanija, i brojne druge kompanije najavljivale su svoja učešća, kao što su osiguravajuća društva, kompanije koje se bave proizvodnjom delova, opreme, servisom, otkupom automobila i slično.

Slogan ovogodišnjeg sajma je trebalo da bude “Lepi spolja, snažni iznutra”, a da bismo to zaista i ostali, važno je da ozbiljno shvatimo sva dešavanja u vezi sa zdravstvenom slikom u Srbiji i da se postaramo da ne dođe do epidemije velikih razmera, kako bi i između ostalog, i sajam automobila mogao da se održi u neko dogledno vreme.

Za otkup automobila sajam 2020 je zaista sjajna manifestacija, jer veliki broj ljudi na sajmu planira kupovinu novog vozila, a stara daje našoj agenciji za otkup.

Bez obzira što se sajam odlaže, naša agencija spremila je posebne ponude za sve vas koji u narednom periodu budete želeli da svoje vozilo date za otkup.

Kontaktirajte nas, mi ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice, i omogućićemo vam da po vrlo povoljnim uslovima obezbedite za sebe samo najbolje.