Otkup Automobila Beograd

Jedna od usluga koje vam nudimo jeste i otkup vozila od lizinga. Prerano ste uleteli u lizing ugovor, uzeli ste auto koji vas više košta nego što daje koristi, ne sviđa vam se više koliko vam se sviđao ranije, koji god da je razlog, nama nije bitno.

Bitno nam je da vi imate lizing i da želite da ga prodate. Mi smo tu za vas.

Vršimo otkup vozila od lizinga ne uzimajući u obzir tip vozila, njegovu starost ili stanje u kome se trenutno nalazi, mi smo vaši kupci za sve.

Otkup vozila sa lizinga vršimo vrlo profesionalno, tamo da možemo da se pohvalimo da naš postupak otkupa traje vrlo kratko, bez ikakvih zastoja.

Nama je cilj da vama damo najpovoljniju ponudu koju nećete moći da odbijete i da nam se obratite svaki put kada budete imali još nešto u ponudi, vi ili vaši prijatelji.

Naša glavna preporuka jesu hiljade zadovoljnih klijenata koji imaju dugoročnu saradnju sa nama u vezi sa otkupom vozila od lizinga. Bez obzira koje ste vozilo nabavli preko lizinga, automobil, kamion, motor ili neki drugi tip vozila, možemo da se dogovorimo oko otkupa svih navedenih i svih ostalih.

Mi pratimo trendove, znamo šta se dešava na tržištu i u mogućnosti smo da vam ponudimo više nego drugi za ono što posedujete.

Otkup vozila sa lizinga je znatno porastao poslednjih godina, imajući u vidu da sve veći broj klijenata reši da proda auto pre nego što lizing ugovor istekne.

U tom kontekstu, nudimo vam našu stručnu pomoć u vezi sa svom dokumentacijom koja treba da prati ovaj proces otkupa vozila sa lizinga. Da ne biste sami razmišljali danima šta gde da popunite, koju dokumentaciju da dostavite i slično, mi ćemo na sebe preuzeti tu obavezu, da vama maksimalno olakšamo sve što možemo.

Zato, ukoliko ste rešeni da prodate vozila sa lizinga treba da nas pozovete, mi vam život možemo učiniti lakšim.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *