Otkup Automobila Beograd

Otkup vozila od firme treba biti rešenje ukoliko vaša firma raspolaže voznim parkom koji čine stara, dotrajala vozila, polovna, koja se ne koriste toliko često kao ranije, ili je jednostavno potreban prostor za nova vozila, mi vam dajemo ponudu koju nećete moći da odbijete.

Obavljamo otkup vozila od firme u bilo kom stanju i bilo koje starosti. Bez obzira da li u voznom parku vaše firme postoje putnička ili teretna vozila, mala ili velika, nama to nije važno, mi ćemo kupiti sve što imate.

Otkup vozila od firme vršimo na teritoriji Beograda i šire okoline, ali i u ostalim većim gradovima i širom cele Srbije.

Našem poslovanju ne postoje granice, tako da vi samo javite na kojoj se lokaciji nalazite i mi stižemo direktno do vas.

Procena vrednosti vaših vozila je besplatna i ne obavezuje na dogovor, ali kad budete čuli našu ponudu bićete uvereni da bolje niste mogli da prođete, jer nudimo definitivno najbolje uslove na postojećem tržištu.

Otkup vozila od firme možemo obavljati tako da se potpuno prilagodimo vama i vašoj proceduri, tako da možemo nastupiti i na tenderima, ukoliko ih organizujete ili možemo to obaviti lično, u skladu sa međusobnim dogovorom koji napravimo.

Nakon toga, kada obavimo posao, naš zadatak je i da organizujemo prevoz otkupljenih vozila iz vaše firme do naših prostorija.

Bez obzira u kom kraju Srbije se nalazite, mi smo vrlo fleksibilni i svaki dogovor je moguć. Ukoliko je reč o otkupu vozila od firmi u Beogradu i okolini, posao možemo završiti praktično za jedan dan. Svaki dogovor je moguć, samo se javite i možemo da započnemo našu saradnju.

Nemojte da vas postojeći vozni park spreči da nabavite nova vozila, ukoliko smatrate da je vreme za to došlo.

Vi brinite o tome koja ćete nova vozila nabaviti, nama prepustite brigu o starim vozilima, biće u sigurnim rukama.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *