Otkup Automobila Beograd

Pored ostalih usluga iz oblasti otkupa vozila, u širokoj paleti naših usluga imamo i otkup auta od firme ili od lizinga. Novi trendovi na tržištu nameću potrebu da se uspostavljaju novi aranžmani kupovine auta, za firmu ili lične potrebe, koji bi bili u skladu sa promenama u načinu i stilu života.

Otkup auta od firme i otkup auta od lizinga obavljamo na vrlo profesionalan i odgovoran način, imajući u vidu da uspostavljamo odnose saradnje sa pravnim licima koji su malo komplikovaniji nego kada sarađujemo sa fizičkim licima.

Naš cilj jeste da vam omogućimo da se ceo postupak obavi brzo i kvalitetno, kako ne biste imali bilo kakvih odlaganja i zastoja u prodaji.

Ne postoje neki posebni uslovi koje vaš auto od lizinga ili firme mora da ispunjava. Bitno je da vi imate želju da svoj auto prodate i da za njega dobijete najbolje uslove, sve ostalo je naša briga.

Nudimo vam i stručnu pomoć i besplatne savete u vezi vaših vozila, a i sami organizujemo prevoz nakon izvršene kupo-prodaje. Otkup auta od firme vršimo nezavisno od toga da li firma poseduje jedan auto ili veći vozni park, mi kupujemo sve.

Vrlo smo fleksibilni i spremni za pregovaranje, dogovor poštujemo i nastojimo da sa našim klijentima ostvarimo dugoročnu saradnju.

Otkup auta od firme ili lizinga vršimo u Beogradu i široj okolini, ali isto tako i u ostalim gradovima, većim ili manjim, kao i na celoj teritoriji Srbije. Mi dolazimo direktno do vas, samo nam javite i stižemo.

Nemojte pokušavati sami, nemate ni dovoljno vremena, ni živaca za gubljenje.

Odmah nam se obratite i videćete brzinu i lakoću sa kojom će sve to biti rešeno, toliko da više nećete nikada poželeti da nešto uradite bez nas, posebno ako ima veze sa otkupom auta, bilo do firme, bilo od lizinga.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *