Otkup Automobila Beograd

Od autobusa napravio luksuzan stan – Svet je pun kreativnih ljudi, koji od nečega starog, neupotrebljivog, umeju da naprave nešto fascinantno. Jedan primer nam dolazi iz Holandije. Holanđanin, vlasnik autobusa na sprat koji je star preko 20 godina uspeo je da od njega napravi pravu senzaciju. Tačnije od autobusa je napravio stan i to luksuzan.

Ako se pitate kako mu je pošlo za rukom pa je od autobusa napravio stan, pročitajte ostatak teksta.

Kako mu je poslo za rukom pa je od autobusa napravio luksuzan stan?

Naime, ovom projektu je posvetio dosta vremena i uložio prilično novca, ali je od ovog starog autobusa uspeo da napravi luksuzan stan na točkovima za četvoročlanu porodicu.

Sam proces nije bio nimalo jednostavan, ali to ovog odlučnog i maštovitog čoveka nije uspelo da odvrati od namere da staro vozilo pretvori u nešto neverovatno, čemu će se svi diviti.

Ovaj holanđanin je stari autobus otkupio 2011. godine i lagano krenuo sa njegovom transformacijom.

od autobusa napravio luksuzan stan

Nekoliko godina kasnije ovaj autobus pretvoren je u luksuzan stan, nešto po čemu je ovaj gospodin postao poznat širom sveta.

I spolja ova kućica na točkovima izgleda neverovatno, a tek je unutrašnjost posebna priča.

U ovaj vremešni autobus gospodin je uspeo da smesti sve prostorije koje su neophodne jednoj porodici za normalno funkcionisanje u stanu.

Napravio je spavaću sobu sa ogromnim bračnim krevetom, a ispod kreveta predvideo je prostor za skladištenje nekih stvari.

Od starog autobusa luksuzan stan, da li je moguce?

Isto tako, napravio je još jednu sobu sa krevetom na sprat, vrlo komfornu i zanimljivu, u kojoj deca mogu potpuno da uživaju.

U autobusu još postoji i dnevna soba, koja ima sofu, sto i televizor, zatim potpuno opremljena kuhinja, sa svim neophodnim aparatima, kao i kupatilo sa kadom.

Kao što možete pretpostaviti, sve što je potrebno za normalan život i funkcionisanje jedne porodice ovaj stari autobus ima.

Ideja nikada ne nedostaje, samo treba imati dovoljno volje i želje da se ideja sprovede u delo.

Dakle ako je ovaj čovek od autobusa napravio luksuzan stan, to je dokaz da ništa nije nemoguće.

Neka i vas motiviše ovaj primer da napravite nešto zanimljivo, što će koristiti vama i vašoj porodici, da neku staru stvar reciklirate i od nje napravite nešto upotrebljivo i korisno.

Srodne teme