Otkup Automobila Beograd

Novi Logo BMW Automobila – U prvim mesecima 2020. godine prezentovan je novi logo kompanije BMW, koji je zapravo pravo osveženje na tržištu automobilske industrije. Stari logo kompanije bio je u upotrebi poslednje 23 godine, a danas kompanija nudi novo dizajnirsko rešenje za svoje ljubitelje. Na samo spominjanje BMW automobila, asocijacija nam je brzina, kvalitet, izdržljivost, doslednost, udobnost. Veliku pažnju kompanija decenijama unazad posvećuje dizajnu i svom vizuelnom identitetu, a sada se u ovom domenu dešavaju neke korenite promene.

Najpre se promene odnose na činjenicu da je izmenjen logo kompanije.

Ukoliko imate BMW automobil koji želite da prodate, mi radimo otkup BMW automobila i vozila svih tipova i vrsta, tako da nas možete kontaktirati radi besplatne procene vašeg BMW vozila. Takođe, možete nam poslati poruku putem kontakt forme sa kontakt stranice sajta ili nas jednostavno pozovite na 069/333-3378 ili nam pošaljite mail na vozila@otkup-automobila.com

Naravno, ono što je prepoznatljivo, ono što je praktično srce i duša kompanije i njenog dosadašnjeg identiteta ostalo je isto – kombinacija bele i plave boje u sredini, kao i sam oblik koji logo ima.

Izmenjene su boje i kontrasti, spoljašnji krug koji logo ima sada će biti bele boje, a unutrašnjost potpuno transparentna.

Na ovaj način kompanija BMW ukazuje na to da će nastojati da se prilagodi novom dobu, da će u fokusu imati moderne, mlade kupce, i da se ne plaši da se menja ukoliko će to doneti dodatni kvalitet i prestiž, kako kompaniji, tako i onima koji ove automobile budu vozili u budućnosti.

Kompanija na ovaj način želi da započne jednu novu eru u svom poslovanju, tokom koje će fokus biti usmeren na razvoj električnih modela automobila, te iz tog razloga prvi model BMW automobila na kome se nalazi upravo novi logo jeste električni i4 model.

Rukovodstvo kompanije ističe da će promenjeni logo biti moderniji, da će doneti jedno osveženje u vizuelnom identitetu kompanije i da će privući mnogo mladih entuzijasta, ljubitelja četvorotočkaša koji će nove BMW modele moći vrlo jednostavno da uklope u svoj život i svoj identitet.

Nove tendencije i trendovi na tržištu zahtevaju od kompanija da budu fleksibilne, da se prilagođavaju tražnji i kupcima, a to je ono što je BMW kompanija prepoznala kao vrlo bitno i u čemu je jedna od najboljih kompanija.

Novi logo simbolizuje i jedan novi početak, jedno novo doba u kome ćemo, nadamo se, posvetiti više pažnje zaštiti planete, i sve više razvijati električne automobile, kao najbolju alternativu postojećim modelima vozila.

Novi logo za nove kupce i nove izazove, koji kompaniju BMW čekaju u narednom periodu.