Otkup Automobila Beograd

Jedan od poslednjih primera u svetu automobilizma jeste i modernizacija čuvenog modela Citroen 2CV poznatijeg kod nas pod nadimkom Citroen Spaček ili samo Spaček.

Poslednjih godina čini se da tehnologija zaista napreduje eksponencijalnim tempom, da je danas više nego ikada ranije primetno koliko tehnologija zapravo utiče na svaki segment našeg života.

Otkup Polovnih automobila Citroen i svih tipova i vrsta Citroenovih vozila

Mi vršimo otkup citroena i otkup citroenovih vozila veoma dugo se naša firma za otkup polovnih automobila u Beogradu bavi ovim poslom vezanim za otkup automobila citroen. Pored Citroenovih auta radimo i otkup Francuskih automobila kao što je Pezo ili Reno Besplatna procena i izlazak na lice mesta u najkraćem roku se podrazumeva. Pozovite nas i prodajte Vaš stari Citroen, isplata u kešu na licu mesta istoga dana ukoliko napravimo dogovor.

otkup-automobila-citroen1

Nije novost da se savremena tehnologija prilično primenjuje u automobilskoj industriji, što dovodi do toga da se razvijaju brojni prototipi savremenih modela automobila, koji su nekada na granici čudnog i neverovatnog.

U pitanju je model ovog francuskog proizvođača, koji se proizvodio u periodu od 1948. godine sve do 1990. godine, i to u preko 5 miliona primeraka.

otkup-automobila-citroen2

Imajući to u vidu, postojala je prilična sentimentalna povezanost proizvođača sa ovim modelom, koji je pokušavao čitavu deceniju da unapredi ovaj model i prilagodi ga savremenom tržištu.

Tek kada se nemački dizajner Martin Hajek pozabavio time, i to u svoje slobodno vreme, ponudio je varijantu Citroen 2CV modela namenjenu XXI veku, koja nosi naziv Citroen ICA.

otkup-automobila-citroen3

Sada je ponuđena električna verzija ovog modela, a izgled je skoro u potpunosti promenjen.

Iako na prvi pogled izgleda zapravo kao neka Pixarova kreacija, vrlo brzo je ovaj novi model osvojio veliki broj ljubitelja svojim izgledom, koji svi opisuju kao specifičnu kombinaciju retro i futurističkih elemenata.

otkup-automobila-citroen4

DA LI CE NOVI CITROEN SPACEK 2CV ICA NADMASITI SLAVU SPACEKA?

Iako na prvi pogled možda ne izgleda tako, ova modernizovana verzija zapravo je zadržala mnoge karakteristike starog modela.

Pre svega je tu prepoznatljiv, zaokružen oblik šasije, koji je sada naglašen okruglim vratima.

otkup-automobila-citroen5

Bočne zadnje strane vozila su blago izbočene u odnosu na kabinu, a kada se posmatra sa prednje strane potpuno ima, kako bi neki kritičari rekli “žablji izgled”.

Kao i kod originalne verzije, zadnji točkovi su prekriveni do polovine, a čak su i ručke za otvaranje gepeka identične modelu iz 1949. godine.

otkup-automobila-citroen6

Unutrašnjost je uređena u minimalističkom stilu, u pitanju je potpuno autonomni koncept automobila.

Naravno, Martin Hajek se nije zaustavio na ovom modelu, pa se očekuju i novi predlozi unapređenja popularnog spačeka u narednom periodu.

otkup-automobila-citroen7

Iako mnogi ističu da ovaj novi model zaista nema uglađenu spoljašnost, da i ne izgleda lepo, ostaje da se vidi koja će biti poslednja reč tržišta ako se i kada ovi modeli nađu u masovnoj prodaji.

otkup-automobila-citroen8