Otkup Automobila Beograd

Otkup motora i skutera – Poštovani naši klijenti, želimo da vas ovom prilikom obavestimo da je naša agencija u svoj asortiman usluga uvrstila i novu ponudu, koja će vam verujemo biti vrlo interesantna.

Već uveliko radimo i otkup motora i skutera, jer smo prepoznali deo tržišta koji nije u potpunosti zadovoljen, pa želimo da vam mi izađemo u susret.

Bavimo se otkupom svih tipova motora, svih godina starosti, pređeni kilometri nisu nam briga, nama je cilj da vi budete zadovoljni sklopljenim dogovorom.

Ukoliko imate motor ili skuter, a želite da kupite neki noviji, želite da kupite auto ili prosto samo želite da ih prodate, onda smo mi prava adresa za vas.

Otkupom skutera i motora počeli smo da se bavimo jer smo videli da vi u ovom segmentu nemate partnera koji bi vam mogao pomoći. Zato smo danas pravi lideri u ovoj oblasti.

Ukoliko nas pozovete odmah, u roku od pola sata do sat, u zavisnosti od toga koliko ste daleko, dolazimo na vašu kućnu adresu da napravimo dogovor.

Obezbeđujemo vam besplatnu procesu vrednosti vašeg dvotočkaša, kako biste biti sigurni da ćete za njega dobiti potpuno fer vrednost.

Verujte nam na reč da ćete jedino kod nas dobiti najbolju ponudu na tržištu, plaćamo najvišu cenu.

Isplata po dogovoru se obavlja odmah, tako da čim dođe do razmene novca i ključeva, vi ste završili svoj posao.

Da, zaista jeste toliko lako

Trudili samo se da maksimalno olakšamo sav ovaj proces kupo-prodaje koji za vas može biti naporan i strasan.

Sad kad znate da smo mi tu, ne oklevajte, kontaktirajte nas što pre i rešite se brige.

Već sutra mi možemo da preuzmemo vaš motor ili skuter, a vi da zadovoljno troškarite svoj novac.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *