Otkup Automobila Beograd

Još jedna od kompanija koja je imala veliki broj premijera na ovogodišnjem Beogradskom sajmu automobila je i kompanija KIA, a između ostalih izdvaja se i novi model CEED automobila. Tokom trajanja sajma ovaj model se može kupiti po ceni od nepunih 13 hiljada evra, uz zadovoljavajući paket opreme.

U pitanju je model koji odlikuje benzinski motor 1,4L zapremine, uz Active paket, koji sadrži brojne bezbedonosne sisteme, kao što su sistem za izbegavanje sudara, sistem za održavanje vozila u traci, sistem koji obezbeđuje automatsko zatamljivanje stakala, sistem koji upozorava na smanjenu koncentraciju vozača, i mnogi drugi.

U pitanju je zapravo treća generacija ovog modela, koja je u poređenju sa prethodnim unapređena i ponuđena kupcima sa određenim paketima opreme.

Pored navedenih bezbedonosnih sistema, KIA CEED je opremljena i brojnim drugim elementima, koji garantuju sigurnu i udobnu vožnju.

Model je opremljen električnim podizačima stakla, volan je presvučen kožom, a može se podešavati i po visini i po dubini, čime je omogućeno da se u potpunosti prilagodi različitim kategorijama vozača.

Osnovni paket opreme obezbeđuje multimedijalni sistem sa displejem od 5 inča, koji možda deluje malo zastarelo.

Ali ukoliko se odlučite za napredniji paket opreme, on obezbeđuje veći displej, koji ujedno može biti povezan i sa Android i IOS operativnim sistemima, odnosno uređajima koji ih koriste.

Felne mogu biti od 15 ili 16 inča.

Pored ovog navedenog, pojedini paketi opreme mogu imati i navigaciju, tempomat, sistem upozorenja za mrtav ugao, i slično.

Pored osnovnog modela motora, već navedenog benzinca od 1,4L zapremine, u ponudi kompanije su i dva turbo benzinska motora, koji mogu imati 1,0L zapremine sa 120 konjskih snaga ili 1,4L zapremine sa 140 konjskih snaga.

Ukoliko ste više tip koji voli dizel motore, i za vas postoji opcija – u pitanju je dizel motor zapremine 1,6 L CDRi, sa jačinom od 115 ili 136 konjskih snaga.

Naravno, dodatna oprema i izbor jačeg motora podrazumeva i višu cenu, ali se ona neće drastično promeniti tako da i dalje ovaj model može biti dostupan i potrošačima sa našeg tržišta, imajući u vidu standard u našoj zemlji kada je reč o kupovini automobila.

KIA CEED je jedan od vrlo pristupačnih i prihvatljivih modela automobila koji se može videti ove godine na sajmu automobila u Beogradu.

Za cenu koju platite dobijate vrlo pouzdan, udoban, siguran automobil, koji će vas sigurno dugo služiti.

Ukoliko niste još uvek bili na sajmu, ili jeste a planirate ponovo, obavezno posetite štand KIA kompanije, da se uverite u performanse i lepotu novog CEED modela, možda baš tada rešite da njega izaberete za svoj naredni automobil.