Otkup Automobila Beograd

Otkup Kamiona ukoliko imate stari ili novi kamion u Beogradu i bilo gde u Srbiji, želite da ga prodate, a ne znate kako, ni gde, mi smo tu da vam pomognemo. Naša agencija se bavi otkupom kamiona i polovnih kamiona, svih marki i vrsta.

Već duži niz godina poslujemo na domaćem tržištu, imamo reputaciju ozbiljnog poslovnog partnera, tako da možete biti sasvim sigurni da ćete sa nama ostvariti odličnu saradnju.

Bavimo se otkupom svih vrsta kamiona, bez obzira na nosivost ili kapacitet.

Nakon vašeg poziva vrlo brzo stižemo na vašu adresu, da se dogovorimo u vezi svih detalja u vezi otkupa kamiona.

Nema potrebe da vi ulažete bilo kakav dodatni napor, mi se trudimo da umesto vas obavimo sve što možemo, kako bismo na kraju svi bili zadovoljni obavljenim poslom.

Predmet našeg interesovanja su sledeći tipovi kamiona:

DAF, FAP, Fiat, Grove, Iveco, Kamaz, Liebherr, Magirus Deutz, MAN, Mercedes Benz, Palfinger, Raba, Renault, Scania, Škoda, Steyr, TAM, Tatra, Unimog, Volvo, Volkswagen, Zastava, Citroen, Daewoo, Dodge, Ford, GAZ, GMC, Hanomag, Hyundai, Isuzu, Kia, Mitsubishi, Nissan, Opel, Pinzgauer, Peugeot, Piaggio, Unimog, ZIL, i ostali modeli kamiona različite nosivosti i kapaciteta.

U poređenju sa svim ostalim agencijama, mi vam nudimo najpovoljnije uslove koje možete da nađete na tržištu, jer nama je cilj da imamo raznovrstan vozni park i da ga obogatimo vašim kamionima.

Detalje o uslovima otkupa možete dobiti ukoliko nas kontaktirate na raspoložive brojeve telefona, a radimo svih 365 dana u godini, kako bi vam uvek bili na raspolaganju.

Pre zaključenja ugovora o otkupu kamiona, od nas dobijate besplatnu procenu kako bismo utvrdili vrednost vašeg kamiona, da znate na koliko novca možete da računate.

Sve ostale radnje u vezi obavljanja otkupa vršimo mi, tako da vi uopšte ne morate da se nervirate i ulažete napor u rešavanje ovog pitanja.

Naše je da vam olakšamo koliko god možemo, kako biste mogli mirni i spokojni da obavite posao sa nama i zaključite dogovor, na obostrano zadovoljstvo.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *