Otkup Automobila Beograd

Otkup džipova i suv vozila – naša agencija ima dugogodišnu tradiciju u obavljanju otkupa bilo kojih vrsta vozila na teritoriji Srbije, ali i šire. U asortimanu vozila čiji otkup vršimo nalaze se i džipovi i SUV vozila.

Tako da, ukoliko raspolažete nekim starim džipom, ili vam stari SUV pravi problem u garaži, jer od njega ne možete ništa da uradite, nemojte da se nervirate i dalje, jer mi smo tu da vam ponudimo rešenje.

Imajući u vidu da se dugo godina bavimo ovima poslom, možemo slobodno reći da smo postali lideri na tržištu i da kod nas možete dobiti najpovoljnije uslove otkupa.

Nama nije bitno da li je vaš džip ili SUV nov ili star, pohaban, havarisan, da li je prešao veliku kilometražu, koje je godište proizvodnje, nama je samo bitno da vi želite da ga prodate i stvar je rešena.

Nakon poziva dolazimo odmah na vašu kućnu adresu. U našem timu radi nekoliko stručnih procenitelja koji će vam dati fer cenu za vaš džip ili SUV.

Procenu vrednosti organizujemo mi, potpuno besplatno i nije obavezujućeg karaktera, tako da ukoliko nakon procene ne želite da zaključite dogovor, to je vaše puno pravo.

Ukoliko ipak zaključimo dogovor, isplata dogovorene sume novca vrši se odmah, tako da kod nas nećete danima čekati na svoj novac.

Proverite na tržištu, kod nas sigurno dobijate najvišu cenu.

Naš tim čini vrlo stručno i kvalifikovano osoblje, koje vam je na raspolaganju za sva pitanja i savete u vezi sa otkupom.

S obzirom da radimo svih 365 dana u godini, to znači da smo vam uvek na raspolaganju, jer mi zbog vas i postojimo, mi smo tu da vam uvek budemo na raspolaganju.

Kontaktirajte nas što pre, kako bismo mogli da napravimo dogovor koji će odgovarati i vama i nama.

Nama je u interesu da kupimo vaš džip ili SUV, vama je u interesu da ga prodate.

Pa kad nas već spaja zajednički interes, pozovite što pre i dođite da sarađujemo, mi smo pravi partneri za vas.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *