Otkup Automobila Beograd

Poslednjih nekoliko meseci svuda u svetu najvažnija tema svakako je korona virus, i sve ono što sa sobom nosi. Pored svih negativnih strana, ljudi ne bi bili ljudi, kada se malo ne bi i našalili na ovu temu.

Jedna zanimljivost dolazi nam iz Engleske, gde je policija ove zemlje zaustavila jednog motociklistu koji je svoj motor vozio čak 209 km/h.

Imajući u vidu da je ovo ozbiljno prekoračenje, motociklista je pokušao da se izvuče zanimljivim izgovorom. Naime, on je policiji odgovorio da je vozio tako brzo da bi pobegao od korona virusa.

bezao od korona virusa

Još je rekao da je mislio da su mnogo manje šanse da ga virus stigne, ako brže vozi.

Naravno, motociklista je svakako kažnjen za prekoračenje brzine, ali se njegov odgovor još većom brzinom raširio društvenim mrežama i zabavio javnost, da se bar na minut skrenu misli sa svakodnevice, sa kojom se borimo.

Sutradan, još jedan vozač je imao sličnu ideju. Ovoga puta u pitanju je bio vozač BMW vozila, koji je autoputem vozio brzinom od 273 km/h.

Kada je zaustavljen od strane policije, i kada su ga pitali za razlog brze vožnje, rekao je – sklanjao sam se brzo od žene i dece.

Naravno, i ovom vozaču je propisana adekvatna kazna za prekoračenje brzine.

Ovi slučajevi su samo neki od primera koji pokazuju da i u teškim vremenima ljudima ostaje smisao za humor i želja da bar nekoga nasmeju svojim postupcima.