Otkup Automobila Beograd

Automobil sa maskom, zaštita od korone – Poslednjih nedelja sve vesti koje možete čuti i pročitati tiču se korona virusa i svega što ima veze sa njim. U vezi sa tim, najčešće se priča o tome na koji način je najbolje zaštititi se, kako ne bismo došli u kontakt sa virusom.

Osim redovnog i temeljnog pranja ruku, korišćenja rukavica, izbegavanja gužvi, poštovanja karantina, i slično, jedna od preporuka jeste i nošenje zaštitnih maski na licu.

U javnosti su se pojavile brojne polemike oko toga da li je zapravo nošenje maski svrsishodno i da li ima efekta uopšte, ali je sigurno da utiču bar na psihološki momenat kod ljudi, koji žele da se zaštite od virusa.

Naravno, Srbi ne bi bili Srbi, ako i u lošim stvarima ne bi pronašli razlog za humor.

Sigurno ste videli veliki broj slika i poruka koje kruže internetom, kako bi se narod i u ovim teškim vremenima razonodio i skrenuo misli sa loših stvari.

Jedna zanimljivost nađena je na Facebook-u, možete videti na narednoj slici.

U pitanju je vrlo inovativan način primene zaštitne maske, morate se složiti.

Ovaj vlasnik automobila je preko čitavog prednjeg dela svog vozila stavio veliku masku, da bi pokazao kako vodi računa o svom zdravlju i zdravlju svojih saputnika u vozilu, ali sigurno i o zdravlju svog vernog četvorotočkaša.

U svakom slučaju, nevezano za to da li maske imaju efekta ili ne, ovo je svakako način da budete mirniji i sigurniji, bar što se virusa tiče.

Tako i ovaj vlasnik automobila i njegovo vozilo mogu biti spokojni, jer su uradili bar nešto da se zaštite od korona virusa.