069 3333 378

Monthly Archives: октобар 2014

Otkup auta Beograd

Otkup auta Beograd – Ponekad nam se čini da je Beograd grad u kome ima više auta nego ljudi. Ali, bez obzira na to, i dalje stižu novi automobili, jer svakoga dana možete naći neki novi auto koji vam je zanimljiv, koji je bolji od vašeg, brži, udobniji i svakako noviji. Tada postavljate sebi jedno pitanje – šta ćete raditi sa starim autom? Rešenje vam nudimo mi – pozovite nas i stvar je rešena.

Ceo tekst ...

Otkup auta

Otkup auta je u današnjim uslovima postao svakodnevnica za sve pojedince. Ukoliko niste sigurni kako da najjednostavnije prodate svoj auto, rešenje je vrlo jednostavno – pozovite nas. Mi ćemo obaviti otkup vašeg auta, regulisati svu potrebnu proceduru i dokumentaciju, vaše je da se opustite i razmišljate o kupovini novog auta.

Ceo tekst ...

Otkup starih automobila Beograd

Otkup starih automobila Beograd je tu ukoliko želite da se rešite vašeg starog automobila a živite u Beogradu, da vam ne pravi gužvu u dvorištu ili garaži, da napravite mesta za neki noviji auto, na pravoj ste adresi. Mi smo vaš poslovni partner u ovom poslovnom poduhvatu.
Radimo otkup starih automobila, na teritoriji Beograda i okoline, tako da ukoliko imate stari automobil da nam ponudite, javite se obavezno.

Ceo tekst ...

Otkup vozila sa lizinga

Ovom prilikom želimo da vas obavestimo da smo našu ponudu usluga u vezi sa otkupom različitih vrsta vozila obogatili dodatnom ponudom – otkup vozila sa lizinga.
Poslednjih godina povećao se broj vozila koja su klijenti kupili na lizing, jer su uslovi pod kojima se lizing ranije mogao dobiti bili vrlo povoljni.

Ceo tekst ...

Otkup automobila na kilo

Otkup automobila na kilo takođe radimo imajući u vidu da u oblasti otkupa automobila imamo vodeću poziciju na područiju Beograda i okoline, našim klijentima omogućili smo jedinstvenu ponudu i aranžman otkupa – otkup automobila na kilo.

Ceo tekst ...

Otkup auta sa lizinga

Otkup auta sa lizinga – Lizing je postao popularan način da dođete do svog auta, pa se sve veći broj korisnika odlučuje za ovu opciju prilikom kupovine auta. Ukoliko ste se ipak preračunali i ne možete da nastavite sa otplatom lizinga, mi vam nudimo izlaz.

Ceo tekst ...

Otkup starih automobila

Otkup starih automobila radimo jer svaki proizvod ima svoj rok trajanja, i ma koliko se trudili da vaš automobil održavate u idealnom stanju, u jednom trenutku će biti dovoljno star da ćete poželeti novi automobil, a stari ćete želeti da prodate, jer više nećete biti u mogućnosti da ga koristite.

Ceo tekst ...

Otkup havarisanih automobila

Otkup havarisanih automobila nudimo kao uslugu tako da vam odsada havarisani automobil ili havarisano vozilo više neće praviti nikakav problem, jer smo mi tu da sredimo situaciju. Vršimo otkup svih vaših havarisanih automobila i vozila po najpovoljnijim cenama, kako biste mogli da se rešite problema koji vam ovakva vozila i automobili izazivaju.

Ceo tekst ...

Otkup automobila za reciklažu

Otkup automobila za reciklažu jeste za Vas rešenje ukoliko posedujete automobil koji se više ne može ni za šta drugo upotrebiti osim da bude recikliran, a nemate ideju gde treba da ga otpremite ili kako da rešite ovo pitanje, mi vam u tome možemo mnogo pomoći.

Ceo tekst ...

Otkup auta sa stranim tablicama, otkup stranaca

Otkup auta sa stranim tablicama ili polularno otkup stranaca radimo jer bez obzira što imate auto sa stranim tablicama, možete ga prodati u svakom slučaju. Kome? Nama. Nudimo vam ekstra povoljne uslove za otkup auta sa stranim tablicama, nezavisno od marke auta koji imate, od godine proizvodnje, od trenutnog stanja u kome se nalazi, od broja pređenih kilometara ili promenjenih vlasnika, mi smo tu da vam damo najbolju moguću ponudu, kojom ćete biti iznenađeni.

Ceo tekst ...

Otkup rashodovanih vozila

Otkup rashodovanih vozila je svakako tu kada u svom voznom parku imate vozila koja su dotrajala, vrlo su stara i skoro neupotrebljiva, hoćete da ih se rešite, a ne znate na koji način. Verovali ili ne, mi možemo da vam pomognemo. Obavljamo otkup rashodovanih vozila u svim većim gradovima na teritoriji Srbije, tako da nas slobodno možete pozvati, bez ikakvih ustručavanja.

Ceo tekst ...

Otkup vozila od firme

Otkup vozila od firme treba biti rešenje ukoliko vaša firma raspolaže voznim parkom koji čine stara, dotrajala vozila, polovna, koja se ne koriste toliko često kao ranije, ili je jednostavno potreban prostor za nova vozila, mi vam dajemo ponudu koju nećete moći da odbijete.

Ceo tekst ...

Otkup auta od firme i od lizinga

Pored ostalih usluga iz oblasti otkupa vozila, u širokoj paleti naših usluga imamo i otkup auta od firme ili od lizinga. Novi trendovi na tržištu nameću potrebu da se uspostavljaju novi aranžmani kupovine auta, za firmu ili lične potrebe, koji bi bili u skladu sa promenama u načinu i stilu života.

Ceo tekst ...

Otkup vozila od lizinga

Jedna od usluga koje vam nudimo jeste i otkup vozila od lizinga. Prerano ste uleteli u lizing ugovor, uzeli ste auto koji vas više košta nego što daje koristi, ne sviđa vam se više koliko vam se sviđao ranije, koji god da je razlog, nama nije bitno.

Ceo tekst ...

Otkup automobila za otpad i auto delove

Otkup automobila za otpad i auto delove može da Vas poštedi muka kada je Vaš automobil završio svoj radni i životni vek. Više niste u stanju da ga pokrenete, a kamo li da ga vozite na duže staze. Svesni ste da je spreman za otpad i staro gvožđe, a nikako ne možete sami da taj posao uradite. Zato smo mi široku paletu postojećih usluga koje imamo u ponudi obogatili i dodatnom uslugom – otkup automobila za otpad, staro gvođže i reciklažu, ali postoji i mogućnost otkupa automobila i za delove.

Ceo tekst ...

Otkup vozila za delove otpad reciklažu staro gvožđe

Otkup vozila za delove otpad reciklažu staro gvožđe je prava usluga ukoliko raspolažete bilo kojim vozilom koje je namenjeno reciklaži, ili je u tako lošem stanju da je njegova naredna destinacija otpad ili staro gvožđe, ili možda imate vozilo koje se može iskoristiti u svrhu delova za vozila, mislim da će vas interesovati naša ponuda.

Ceo tekst ...

Auto otkup Beograd

Auto otkup Beograd – uslugu obavljamo uglavnom na teritoriji grada Beograda i okoline, tako da ukoliko imate prebivalište tu, javite se da se dogovorimo u vezi svih ostalih detalja.

Ceo tekst ...

Otkup polovnjaka

Otkup polovnjaka – Vi nudite polovnjake, koje ste rešili iz nekog razloga da prodate, bez obzira da li kupujete novi, skupo vam je održavanje ili vam jednostavno treba novac. Mi nudimo povoljne uslove za otkup kada su u pitanju svi polovnjaci.

Ceo tekst ...

telefonPozovi